Wysłany: 2009-01-31, 13:27 IV Ogólnopolski Zlot Superlimuzyny Renault 25
Nadeszła chyba pora, zeby pomysleć o kolejnym już przecież spotkaniu letnim. Propozycja jest następująca - termin 31 lipca - 2 sierpnia. Miejsce to samo co w zeszłym roku - czyli Bronisławów - Ci co nie dotarli w zeszłym roku nad zalew Sulejowski mają okazję to uczynić. Tym co dotarli, miejsca rekomendować chyba nie trzeba.
Przypominam o zmianie miejsca - dla tych co by chcieli przyjechac np. na jeden dzień. Jest to miejscowośc Biała k/ Sulejowa
Chcę wiedzieć kto jest chętny. Domki i termin są zamówione wstepnie. Potem musze potwierdzic rezerwację. Prawdopodobnie bedzie koniecznośc wpłacenia około miesiąca marca jakiejs zaliczki - 1/3 kosztów wynajmu domku.
Zgłoszenia jak w roku ubiegłym - liczba osób, od kiedy do kiedy i czy cały domek czy z kimś na spółkę. Nie wyobrażam sobie, zeby w tym roku Zlot Superlimuzyn miał sie nie odbyć!!!! A to przecież zależy od nas samych. Z długoterminowej prognozy pogody wynika że lato w tym roku ma być piękne i upalne
Ostatnio zmieniony przez Tombog 2009-06-30, 11:20, w całości zmieniany 8 razy
nu ja to oczywiscie pisze się nan ten zlot i jeden domek dla mnie pewnie jak zwykle bede go dzielił z Szopenem takze i mysle ze za niego takze mowie ze sie stawi
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Nic nie deklaruję bo w tym roku to będzie ciężko 2 sierpnia jedziemy nad morze Ale może 31-1 bym wpadł na imprezkę Jak już to sam to i się w aucie przekimam
U mnie w pracy na razie prywatyzacja zakładu sie zaczęła i nie wiem co będzie do tej daty ?
czy zakład upadnie czy będzie dalej funkcjonował
wiec na razie sie nie zapisuje bo nie wiem co będzie i czy kasa tez będzie
jasne - pomoc zawsze mile widziana. Na pewno nalepki. Może jakieś gadżety bo coś i się obiło o uszy że tych kubków, ramek itp. co do tej pory to już nie ma i nie będzie. Pogadamy na zlocie zimowym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum