Dekaem- myślę dokładnie tak jak Ty, ale niestety- jeśli chcesz przekonać Agatę lub Blondasa do udziału/ powrotu, to musisz do nich zadzwonić. Bo po tym co ich tu spotkało nie będą już zaglądać na to forum i Twojego postu nie przeczytają.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Agata rezygnując z udziału ,przekazała sprawę organizacji nowemu prezesowi.
Teraz , kiedy ( mimo licznych gratulacji i obietnic pomocy ze strony klubowiczy) już nie mamy
nowego prezesa , kto jest osobą odpowiedzialną za Zlot ????
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Tu nie ma nic do dodania.
Wszystko jest zorganizowane tak, jak napisala Agata w poprzednich postach.
Ten, kto zapłacił za nocleg zaliczkę- ma rezerwację, pieniądze zostały dawno przelane hotelowi.
Dopłata w zależności od tego jaki pokój i czy zamawia się śniadanie.
Opłata za kręgle i strzelanie- na miejscu.
Ognisko do dyspozycji, drewno trzeba przywieźć, konsumpcja własna.
Po ognisku jest umowa, że konsumpcja od hotelu.
Wszystko jest opisane dokładnie wyżej i nie było żadnych zmian i nic nie zostało odwołane.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
jedę obgadać to zwiedzanie tego muzeum motoryzacyjnego - czy ktoś jest zainteresowany zwiedzaniem w sobotę - (to niedaleko) - czy odpuszczać temat? Ja bym proponował tak na 14-15 bo potem to wiadomo piwko etc.
pierwszy punkt - czyli zwiedzanie - niestety odpada. Muzeum jest chwilowo zamknięte. Firmie czyli warsztatowi naprawy samochodów (specjalizacja Mazda) braklo powierzchni magazynowej. W związku z powyższym wszystkie blachy, części i złomy wpitolili do tego hangaru odcinając dostęp do aut godnych oglądania. Firma tez nie pracuje w soboty ale myślę że byłoby to do przeskoczenia. No ale cóż robić. Muzeum otworzy swoje podwoje w miesiącach wiosennych, kiedy graty znów bedzie mozna gdzieś wynieść (np. na dwór)
drugi punkt - czyli kolumna - czemu nie? Mozemy się spotkać Nad Jasieniem - ewentualnie potem poczekać na chętnych gdzies po drodze - np. w Konstatynowie Łódzkim, w Łodzi przy Tesco na Bałutach lub w Łodzi pod Carrefourem na Teofilowie.
Witajcie!
Niestety nie będę mogł się zapewne pojawić na zlocie z przyczyn finansowo-czasowych z naciskiem na słowo finansowych. W związku z tym jest wolna moja rezerwacja oczywiście juz z wpłaconą zaliczką wiec jakby ktoś był chętny zająć moje miejsce (a wlasciwie to 2 miejsca bo tyle rezerwowalem na poczatku) to proszę o kontakt. Szkoda żeby miejsce się zmarnowało.
Ostatnio się wykańczam finansowo i fizycznie wykończając domek i się okazuje że będzie krucho z kasą. Mimo szczerych chęci nie będę mógł przybyć opuszczając tym samym pierwszy raz zimowy zlot Będę z Wami duchem!
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
Do Zulusa-
Jeśli zrezygnowałeś z wyjazdu, to byłoby miło jakbyś odwołał rezerwację. Aby było kulturalnie.
Hotel Pelikan, 042 276 44 46, Pani Alicja Marciniak.
Ja również niestety nie przyjadę i odwoływałem u niej pokój.
To bardzo miła osoba i była skłonna nawet oddać zaliczkę. Jeśli szybko zadzwonisz i ładnie poprosisz, to masz szansę na odzyskanie pieniędzy.
Ja wprawdzie nie odzyskałem, ale też nie prosiłem zbyt usilnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum