Pora chyba na jakieś podsumowanie.
Dziękuje wszystki za przybycie i udział. Także tym co wpadli tylko na chwilkę, żeby udowodnić, że mimo występujących ostatnio podziałów i personalnych niechęci - miłośc do R 25 to jest to co nas łączy a nie dzieli.
Zobacz zdjęcia !!!
Dziekuję:
Adawenowi z Żoną, Maćkowi i Marioli, Skorpionowi, Tombogowi z Synem, Olusiowi, Patrykowi z Tatą, Dekaemowi, Jackowi G. z Małżonką, Maćkowi G. z Esterą, Bogusi Grzybkowej (bez męża ) Oli i Krissowi oraz mojemu Imiennikowi mam nadzieję , że nikogo nie pominąłem. Dziękuję przesympatycznym Gospodarzom (Jaguary - bajka!!). Dziekuję, że swoim przybyciem pomogliście uniknąc kompromitacji (rezygnacje z zamówionych pokoi i pozostawienie zlotu troche samopas). Dzieki Wam wszystko się udało a atmosfera jaka towarzyszyła Naszemu spotkaniu pozostanie długo w pamięci!!. Czekam już z niecierpliwością na następne spotkania no i na Zlot Letni!!
Ostatnio zmieniony przez Tombog 2009-03-06, 18:14, w całości zmieniany 1 raz
Też chciałem podziękować jako uczestnik, innym uczestnikom bo tylko tacy byli na zlocie . Jak by nie było wszyscy mieli wkład w stworzenie przyjaznej, a przede wszystkim wesołej atmosfery. Więc dziekujmy sobie nawzajem .
Jak było nie będe pisał bo wyjdzie na to że "zachwalam" i sieje jakąs propagandę ...kto był ten wie i to się liczy .
Długo się tak nie ubawiłem.
A teraz małe streszczenie.
Głownym tematem stała się GORĄCA KOLBA Adama
Gdy tylko wysiedliśmy z samochodów, Adam zakomunikował mi że ma w bagażniku lutownicę i klamoty które trzeba polutować. Podtrzymałem swoje postanowienie z shutboxa i powiedziałem że nie będe nic grzebał na zlocie .
Wówczas to Adam ogłosił że przyjdzie w nocy i włoży mi do ręki GORĄCĄ KOLBĘ, zapytałem więc czy do buzi też dostanę ???
Więcej nie trzeba było jako iż towarzystwo było w większości męskie . Potem jeszcze postraszył że wyprowadzi z pokoju Marilę zeby nic nie widziała.
Dodając do tego tabliczki które można obejrzeć w galerii, możecie sobie wyobrażić jakie padały salwy śmiechu jak rozmowa schodziła na kolby ...trzepanie i inny takie .
Żeby było jeszcze weselej Adam zaprezentował nam gadżety ktore to wozi w bagażniku ale o tym niech napisze sam bo nie wiem czy mogę
Jak to nazwał dobitnie DKM z pełnym uśmiechem na twarzy .." Zlot onanistów ..."
Jeśłi chodzi o rozrywkę to także było rewelacyjnie, ktoś kto słucha raczej cięzkiej muzyki a potrafiący sie pogibać przy hitach rodem z ESKi to juz nie lada wyczyn ...a mowa tutaj oczywiście o Tomku . Nie były to długie występy ale były ..między w czasie przejsć z baru do kręgielni gdzie niestety poniósł porażke po ktorej musiał sie podzielić po równo finlandią z uczestnikami turnieju ( i nie tylko ).
Tombogowe występy na lodowisku następnego dnia to tez istny majstersztyk . Zamieszczę jakieś zdjęcia żeby choć troche przybliżyć to o czym pisze .
Grilowe ognisko było też bardzo przyjemne ..oczywiście gdy padało pytanie " Czy mogę sobie zamoczyć " ( a chodziło o kielbasę i musztarde ) , wybuchały salwy śmiechu ....jako iż był to " złot onanistów ", ale może DKM coś napisze w tym temacie bo to jego stwierdzenie .
Przy kombinowaniu noclegów , jak ustaliliśmy że Adam będzie spał w jednym pokoju z nami ...padł na mnie blady strach. Przed oczami staneła mi .... nocna KOLBA !!!!!
Zawiedłem sie jednak bo Adam nie pojawił sie przez cała noc .... on i jego kolba gościła w innym pokoju ..przy czym lokatorzy owego pokoju nie wyglądali ciekawie następnego dnia ...nie wiem z jakiego powodu ...może alkohol ?!?!
Długo by pisac , nie chce nikomu wciskać na siłe stwierdzenia " Żałujcie że nie byliscie " bo być może wielu osobom nie pasowało , innym poprostu sie nie opłacało bo droga daleka koszty duże a to tylko jedna noc , jeszcze inni poprostu olali sprawe. Każdy mógł mieć inne powody ...
I to tak w skrócie tyle bo nie sposób wszystkiego opisać.
Ja napisze .. SZKODA ŻE WAS NIE BYŁO bo było by zapewne jeszcze więcej humoru i zabawy. Dzieki jeszcze raz wszystkim obecnym .
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
I ja dziękuję Adasiowi i wszystkim za naprawdę WSPANIAŁE spotkanie Szkoda tylko że tak krótko trwało tymbardziej moje myśli skupiają się i wzmacniają na Zlot Letni
JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ Było Pysznie i przepraszam że tak szybko musiałem wracać do domu i nie zdążyłem się z wszystkimi pożegnać - Wybaczcie mi ten nietakt - ale z taką zajefajną ekipą pożegnanie to bardzo ciężka trauma, jak wiecie tych co się najbadziej lubi to ciężko się z nimi rozstać a tak smutny odjazd po niesamowitym spotkaniu
Tiaaaa . Pogibawka, maczanko, kulomioty, dwa fińskie grzmoty, kolba adama, bibka do rana, śliski poranek, strzały do szklanek, parking z reniami, wariaci sami, długie rozmowy, to zlot zimowy
Dziękuję również wszystkim i do szybkiego zobaczenia . To trzeba powtórzyć
Kurcze obejrzałem zdjęcia i bardzo żałuję że nie mogłem się z wami spotkać w tej wspaniałej atmosferze. Już wiem że na letni się nie załapię ale na jakiś mniejszy napewno. Chyba wybiorę się do Borek ale to jeszcze zobaczymy, a poza tym tam nie ma takiej ekipy jak na naszych klubowych zlotach.
Serdecznie dziekuje wszystkim uczestnikom zlotu za wspaniałą atmosferę, wesołą zabawę oraz pełne humoru rozmowy przy współnym stole. Jeżeli nie spotka mnie taki pech jak w zeszłym roku to napewno zjawię się na każdym zlocie i nam nadzieję spotkać jeszcze większe grono miłośników R25. DZIĘKUJĘ.
W Borkach będzie też niezła impreza. Zapowiada sie masa ludzi, być może uda sie pobić rekord ilościowy z roku 2005 kiedy to na zlocie PIKURa było najwiecej osób i aut . R25 też nie zabraknie mam nadzieję ale to zależy od ludzi ...
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Takiego spektaklu nie da się wyreżyserować i takiej atmosfery nakazać. Dla mnie rewelacja. Chciałoby sie wracać do kazdej chwili spędzonej wspólnie z pogodnymi i szczerymi ludźmi. Prosi sie o powtórki. Dziękuję wszystkim za pełen uśmiechu czas.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum