na spotkaniu w Aleksandrowie było mnóstwo pomysłów, pora na realizację. Bardzo prosze o konkretne propozycje i pomysły, przedstawienie konkretnych wzorów plastycznych. Przypominam wszystkim, że pomysłodawcy składają oświadczenie o rezygnacji z praw autorskich na rzecz Forum. Jak jest to ważne, przekonaliśmy sie ostatnio na własnej skórze. Prosze także o propozycje miejsc gdzie dane przedmioty mozna wykonac oraz o zgłaszanie sie osób, które mogły by sie zająć czuwaniem nad realizacją i nie ukrywam wnieśc swój wkład finansowy.
Spokojnie, pamiętam, że dawał - mówie tylko, że nic z tego nie wynikło - może ktoś może taki wzór wykonać w mniejszej ilości egzemplarzy (na ten przykład)
jakoś te poprzednie ktoś jednak zrobił - nadal mam taką z napisem "Adam".
Tu faktycznie były smycze z napisem "Klub Renault 25" . Teraz to może być już nazwa zastrzeżona.
ze smyczy to ja zacząłem uzywac .. wiec to nie ma nic wspolnego z jakimiś prawami to raz, a dwa cała ta śmieszna sytuacja dotyczy nazwy SUPERLIMUZYNA
co do edycji poprzednich smyczy można było zrobic tam mniejsza ilosc i teraz, ale gościo poleciał ze mną w ... kulki no i stwierdziłem, że poszukam kogoś innego.
Jak chcecie to jak znajdę mogę podac kontakt do tej firmy.
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Proponuję skupienie się na proponowaniu asortymentu i projektów. Sprawy techniczne i organizacyjne da sie rozwiązać. Oczywiście ważne jest wskazywanie potencjalnych wykonawców z ich wymaganiami finansowymi. I konkrety.
Asortyment to pewnie taki standardowy jak był czyli werble, szaliki, trąbki ...
a poważnie to smycze, kubki może jakiś brelok do kluczy ... polary grube ale T-shirt'y ??na lato opcji jest mnóstwo
Adam napisał/a:
ale wytłumacz też co znaczy "zagrał ze mną w kulki"
otóż pierwsza seria jak zamawiałem to przyszła mi w takiej opcji jak chciałem co prawda ze sporym opóźnieniem no ale....
za to przy drugiej zostało złożone zamówienie już miały byc wysłane ...i dupa cisza kontakt się urwał ...
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum