Wysłany: 2009-03-18, 21:22 SPOTkanie Lubelskie 20.03.09
Witam
Każdy już wie( a może nie) iż w najbliższy piątek 20.03 odbędzie się spotkanie na terenie Lublina fanatyków Renault 25.
Widzimy się na parkingu przed katedrą o godzinie 17.30 i jesteśmy tam 30 minut
następnie udajemy się poszukac jakiegoś przytulnego zakątka na starówce do rozmów o R25 oczywiście
Zdjęcia ze spotkania można już oglądać w A L B U M I E
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Ostatnio zmieniony przez Tombog 2009-03-24, 10:50, w całości zmieniany 3 razy
Nieoczekiwanie z planowanej pogawędki 2-3 osobowej, zrobiło sie spotkanie 15 osobowe fanatyków Reni. Należy się tylko cieszyć. zapraszamy wszystkich chętnych. W piątek biesiada piwna, a w sobotę zwiedzanie Lublina. Wiele spraw trzeba improwizować, ale wspólnie sobie poradzimy.
Godzinka lub dwie przerwy dobrze ci zrobi , a praca nie zając- nie ucieknie.
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
PYYYSZNE SPOTKANIE Oby takich spokań częściej Szkoda tylko że pogoda niezbyt dopisała - nasze miasto i okolice od wiosny do jesieni są w pięknej kolorystyce No ale zawsze można tu przyjechać latem na Pojezierze Łęczyńsko - Włodawskie [/code]
Było miło. Nie spodziewałem się takiego gremium. Dzięki wszystkim. to był SPOT. Zachęcam wszystkich , nie musi być 10000 osób, wystarczy 10 i atmosfera. Warto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum