hmmmmm masz rację - może by jakieś zaproszenia rozesłać? Do Czechów czy Francuzów i na Niemiecką stronkę - jest tam ktoś zalogowany?
jest jeszcze folder reklamowy - Janusz mi zeskanował więc zamieszczam poniżej:
Mamy jeszcze propozycję z pobliskiej Kurnędzy od ośrodka YMCA ale nie wiem czy jeszcze kombinować. Miejscowość widać na mapce - tylko 3 km bliżej Sulejowa. Warunki wydają mi się lepsze - między innymi za tą cenę są domki i jest nawet zespół boisk gdzie możnaby wszystkie Renaty poustawiać. Może się jeszcze przejadę i obejrzę. Termin 31.07-2.08 też mają wolny.
Adam-może faktycznie już nie kombinować , a ośrodek YMCA odłożyć na nstp. zlot letni.
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
[ Dodano: 2009-04-08, 16:06 ]
Konrado i Szopen 1 pokój 4 osobowy
Adawen z małżonką 1 pokój 2 osobowy
Dekaem 1 pokój 2 osobowy
Ja (z Krzysiem?) i Skorpionem 1 pokój 3 osobowy
Tombog z rodziną 1 pokój 2 osobowy
Busiek 1 pokój 3 osobowy
Tomala z Elą 1 pokój 2 osobowy
Kris z Olą 1 pokój 2 osobowy
Barszczu_TD-X 1 pokój 2 osobowy
Bartek z Milą 1 pokój 2 osobowy
Jacek z Teresą 1 pokój 2 osobowy
Lucjan z żoną 1 pokój 2 osobowy
razem 12 pokoi - na 28 osób- można się jeszcze zgłaszać coś sie jeszcze wynajdzie. Puszczam przelew i rezerwuję pawilon dwunastopokojowy dla ekipy forum renault 25
R25: Renault Twingo I PH I 1.2 8V
Imię: Sig
Wysłany: 2009-04-21, 13:14
Jako że postanowilismy z Adamem w tym roku na zlocie zrobić konkurs z nagrodami, oznajmiam wszystkim zainteresowanym że konkurencje są już przygotowane nagrody też,
Będzie też jedna konkurencja dla Pań,
Naklejki zlotowe są już przygotowane, teraz tylko mamy nadzieję że Was nie zabraknie
R25: Renault Twingo I PH I 1.2 8V
Imię: Sig
Wysłany: 2009-05-31, 14:52
No więc dziś po raz pierwszy z Adamem usiedliśmy i poddaliśmy dyskusji projekt naklejki na letni zlot.
Naklejki jeżdżą już u Adama i u Mnie jako forma promocji są nieco większe od poprzedniczek
Następna sprawa to plan imprezy
żeby nie było że ktoś czegoś nie wie i zapanuje wszechobecny bałagan.
Proponuje przykładowo Sobotę poświęcić na konkursy i zdjęcia tak do godziny 16 potem wiadomo co będzie zresztą pewnie większość z nas będzie już od Piątku to jednak dajmy szansę pracującym
Przykladowo :
Sobota
Godzina 12 - Grupowe zdjęcie na terenie ośrodka
Godzina 13 - Konkursy
Godzina 16 - Przejazd kolumną do Sulejowa ( ok 7 km ) i pamiątkowe zdjęcia na "Podzamczu" czy jak to tam Adam jak coś to mnie popraw
Godzina 18 - Ogłoszenie wyników konkursów i Ognisko
Żeby nie było tak że każdego z osobna trzeba szukać po ośrodku który jednak jest trochę rozległy
Łódź jako organizator zapewnia nieodpłatnie naklejki zlotowe i plakietki z nickiem
Nie będzie konkursów typu kto ma najładniejszą renie itp. bo jest to dyskryminacja której jednak chcemy uniknąć pozatym nie to jest chyba najważniejsze konkursy będą miały raczej charakter zręcznosciowy i będą związane ze znajomością modelu Renault 25
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum