o mamo 130 zł a mógłbyś Blondas rozpisac koszta ile ten nadruk czy coś w tym stylu no i sam polar bo dobrej jakości można kupić za 70 zł i nie podważam tego że żle szukasz
wiec tak! nie szukam po bazarach i marketach bo mozna tam nawet za 30 pln kupic tylko ile taki towar jest wart??
sam nadruk :logo na piersi i napisy na plecach to koszt okolo 30pln (od sztuki polaru)+ 60 pln za przygotowalnie,obrobke i pierwszy druk (na sucho) szukam dobrych gatunkowo polarow za rozsadne pieniadze ale jesli ktos z was moze wie gdzie takowy towar mozna kupic to chetnie poprosze o kontakt
To ja tez podrzuce pewien namiar:
Przedsiębiorstwo Konfekcyjne GT
ul. Starzyńskiego 5
08-102 Siedlce
(25) 644-18-06
gt@gt-collection.pl http://www.gt-collection.pl
Ta firma jest wlasnoscia brata mojej dawnej znajomej, niestety kontakt sie urwal kilka lat temu Firma niby produkuje raczej ubrania dla dzieci i mlodziezy ale osobiscie nosze polar od nich juz wiele lat i wcale nie jest maly mysle ze kwestia rozmowy z nimi co do szczegolow (ja sie nie znam ani nie jestem w temacie wiec pozostawiam to specjaliscie )
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
dzis weczor bede znal jakies kolejne konkrety w tej sprawie!
co do polarow ze Swidnika. rozmawialem z walscicielka telefonicznie i nie lezy mi jakosc tych polarkow
a wiec! znalazlem polar ktory mi odpowiada jakosciowo itd ale jego cena napewno nie bedzie mniejsza niz 130 pln z haftem....
obejzalem milion osiem polarow i albo byly cholernie drogie albo dziadoskie...
wiec teraz jest pytanie co robimy? polar za niiiiskie pieniazki ale i niskeij jakosci czy tez wlamujecie sie do swinki skarbonki ??
moje zupelnie prywatne zdanie jest takie iz... jesli grupa zadecyduje zrobienie tanszej wersji takowa wykonam ale ja napewno w tym sie nie pokaze nikomu
reszte gadzetow zaczne dopinac okolo tydzien po swietach gdyz jutro wyjezdzam do kolobrzegu i wracam po swietach
według mnie nie ma sensu robis kompletnej tandety jeśli możesz to napisz coś o tym polarze (stronka producenta) musimy o tym podyskutowac w wiekszym gronie moze na czcie w czwartek Pozdrawiam
ja wybrałbym droższą (lepszą) wersję polaru, nie to że mi się przelewa ale chyba warto zainwestować, nie mam zamiaru wydawać pieniędzy na tandetę która będzie wisiała w szafie albo w praniu haft odpadnie , zresztą ile będzie kosztował ten tańszy 30-40zł mniej to nie jest majątek
wkońcu Blondasowi skończy się cierpliwość
Popieram przedmówcę. Byle nie dobić do 200,- a potem 300,-
W końcu nie każdy musi mieć polar. Może ci mniej zamożni wsuną się po prostu w koszulki, które pewnie trzeba powoli zacząć robić. Na pewno jednak tandety nie łykam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum