Konrado i Szopen 1 pokój 4 osobowy
Adawen z małżonką 1 pokój 2 osobowy
Dekaem 1 pokój 2 osobowy
Ja (z Krzysiem?) i Skorpionem 1 pokój 3 osobowy
Tombog z rodziną 2 pokóje 2 osobowe
Busiek 1 pokój 3 osobowy
Tomala z Elą 1 pokój 2 osobowy
Kris z Olą 1 pokój 2 osobowy
R25 załoga nieznana (od Kriss'a) 1 pokój 2 osobowy
Barszczu_TD-X 1 pokój 2 osobowy
Bartek z Milą 1 pokój 2 osobowy
Jacek z Teresą 1 pokój 2 osobowy
Lucjan z żoną 1 pokój 2 osobowy
Areckicz z Anią 1 pokój 2 osobowy
Jagieł z nieznaną liczba osób (2 lub 3 osoby)
Tasman z żoną i synem (1 pokój 3 osobowy)
Artur (walter_ppk) 1 pokój ????
namawiam jeszcze 2 załogi -odpowiedź będe miał wkrótce
[ Dodano: 2009-07-12, 21:08 ]
Wszystko już dograne, nawet piękna słoneczna pogoda. Dodatkowe pokoje w pawilonach są zamówione, nie ma jednak żadnych domków. przypominam o możliwości odpłatnego całodobowego lub tylko częściowego wyżywienia:
- na osobe na dobę + 30 zł (śniadanie 7 zł, obiad 15 zł, kolacja na ciepło 8 zł) Można wziąść np. tylko kolację albo np. tylko obiad w sobotę. Proszę mnie uprzedzic gdyby ktoś sobie życzył pełne wyżywienie, bo muszę uprzedzic właściciela ośrodka.
Zrobiliśmy z Kriss'em zdjęcia z trasy. Zamieścimy dokładny opis dojazdu zobrazowany zdjęciami. Nieda się zabłądziclub nie trafic - nawet słuchając nawigacji
Teraz jedyne moje zmartwienie to frekfencja. No ale to zależy juz od Was drodzy Forumowicze. Czekamy na was 31 lipca w Białej już od samutkiego świtu!!
R25: Renault Twingo I PH I 1.2 8V
Imię: Sig
Wysłany: 2009-07-13, 07:56
To ja dodam jeszcze od siebie że istnieje mozliwość zorganizowania spływu kajakowego rzeką Pilicą, do dyspozycji mamy kręgielnie, bilard, i inne atrakcje.
I dlatego mamy nadzieję że zjawią się nie tylko ci którzy dopisali się do listy, Niestety co do atrakcji wodnych to muszęwas zmartwić, plaża jest ale ok 400m od ośrodka ale za to spacer nikomu jeszcze nie zaszkodził,
Jest miejsce na ognisko oraz grill, miniaturowy plac zabaw dla dzieci, oraz miniaturowe pole do golfa , Boisko ( może tak mały meczyk klubowy )
jak już chyba wszystkim wiadomo nie przewiduję żadnych konkursów itp. Przewiduję za to kilka godzinek na tzw. pomoc klubową - jeśli poprostu komuś coś szwankuje w aucie postaramy się w miarę możliwości pomóc. Przewiduje też w sobotę przedpołudniem wypad do Sulejowa na plac Strażacki w celu wykonania pamiątkowych fotek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum