No właśnie niech każdy kto chce i może jechać się zadeklaruje/zgłosi, będziemy wiedzieli ile osób i skąd chce jechać, następnie dopasujemy liczbę samochodów i już.
No ja niestety odpadam z tej imprezy . Zdecydowanie wolę zaliczyć zlot jesienny który też darmowy czy fundowany nie będzie a terminy zapewne nie będą odległe.
Są rzeczy ważne i ważniejsze .
Tak tak wiem że miało byc "kto jedzie " .
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Otrzymałem od Romana mapkę najlepszego dojazdu do Melnik. Z analizy jasno wynika, że trasa "warszawska" spotka się we Wrocławiu lub Wałbrzychu z trasą "ustrońską". Nadal oczekujemy na zgłoszenia. No proszę, Roman ubiegłm nie na forum. Dzieki.
To jak macie jechać przez Wrocław to bym proponował kierować się na Kudowe przez Kłodzko . Ósemka jest dośc dobrą drogą i dośc szybko się jedzie i przy okazji zrobimy małe spotkanie u mnie . Później pojedziecie na Nachod i tam skręcicie na Trutnow i już będziecie jechać tą drogą co wysłał Wam Roman.
Proponje Wam tą droge No i się spotkamy od razu
Mateusz, miejsca są, nie denerwuj się . Niebawem będziemy katalogować chętnych i upychać po samochodach . Prawdopodobnie u mnie będzie miejsce . Jak, gdzie i kto ma dojechać powiemy na dniach .
Jeśli tak to jeźdźcie na Kłodzko i przejście macie w Kudowie. Ta droga jest lepsza... (tamta jest jak ser ;P). No i się spotkamy, a u mnie woda zawsze jest no i mama czymś zawsze poczęstuje ;P Wieć zapraszam
Panowie kupiłem radio do samochodu (szybka decyzja okzajonalna) no i fundusz sie troche posypał, stad moja prosba, chcialbym podrozowac samochodem w ktorym bedzie 5 osob jesli to jak zwykle mozliwe, rożnica mala, ale zawsze, za 50 zł nakupuje piwa i przezyje weekend wakacyjne zarobki nie sa niestety oszalamiajace, no i szybko wychodza z portfele (ah ta nierozsadna młodzież )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum