Przesyłam Wam trase, która najlepiej wg mnie jechać z Warszawy na Melnik. Prowadzi ona w Czechac przez autostrade, na której trzeba płacic, ale jeśli chcecie zaoszczędzić te kilka groszy to możecie skręcic w Nachodze na Trutnov i też dojedziecie
Tu jest mapka, która prowadzi przez autostrade:
http://docelu.pl/turl,d0553,Wyznaczona-Trasa.html
A tu przez Trutnov:
http://docelu.pl/turl,d0554,Wyznaczona-Trasa.html
Są to najlepsze drogi, którymi można jechać w kierunku Pragi i Wiednia. Dlatego polecam Wam tą trase
Ja jadę z Wałbrzycha , mogę się z Wami spotkać w Kudowie czy na innym przejściu w "okolicy"
Jadę z żoną lub córką.
Przykro mi ale nie mogę nikogo zabrać - wracamy raczej w niedzielę.
Nie bierzemy domku tylko raczej namiot.
Proszę o informacje o miejscu i godzinie zbiórki .
Do zobaczenia w trasie
_________________ RENAULT 25 V6 -1992 150KM
RENAULT Clio RL 1.2 -1994 54KM
Audi A6 1.8T -1997 -150KM
GAZ 2571 -Gazela -1997 101KM
Renault RAPID 1.9D -1994 65KM
Na 99% Jedzie nasza gromadka.
Niestety po robocie w piątek, także najprawdopodobniej dojedziemy gdzieś na 22.00.
I co do zwiedzania Pragi to chyba zamienimy ją na Mlada Bolesław i muzeum Skody - byłem raz i chętnie tam wrócę.
Pytanie ważne jak nie wiem co: pokoje rezerwujemy sami czy jakość zbiorowo?
Proponuję w niedzielę tj. 30 sierpnia w godzinach dopołudniowych dograć załogi trasy i zamknąc temat do godz. 20.00 /organizacyjnie/. Proponuję spotkanie w Kudowie. Dalej razem. Jeżeli nic nie uległo zmianie, to nasza ekipa: Tomala, Maciek, ja wyruszamy z Ustronia. Przyjazd do Kudowy zależny od innych ekip. Czasu mało
Pytałem się mamy jak tam z apteczkami itp. w Czechach. Wszystko jest podobnie jak u nas. Apteczka, kamizelka, trójkąt itp. trzeba miec przy sobie. Pilnować 50 bo będzie "pokuta" . Oczywiście światłą też są obowiązkowe.
I jeszcze w ramach przypomnienia jak będziecie jechac na zlot i będziecie chcieli przekroczyc granice w Kudowie to chcąc nie chcąc musicie przejechać przez Kłodzko (w końcu to stolica kotliny wieć musi być w centrum ) i jak już będziecie blisko dajcie znac to, gdzieś wyjade i się spotkamy . Poczęstunek dalej aktualny wieć zapraszam .
No wiec piatka chetnych byla, lecz Gzara nie moze jechac. Patryk Moja renia wlasnie stracila wydech i male szanse na zrobienie go do piatku.
Roman, jeszcze kombinuję jak tu się z tobą napić czeskiego piwa .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum