Ja się zastanawiam , na pewno nie zaszkodzi . Z drugiej strony nie będzie tu jakichś górkich premii czy OeSów . I tak juz niedługo trzeba je założyć i tak. Osobiście jeszcze nie zakładam.
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Maciek- niech jakieś ogrzewanie uruchomią w czwart. od rana dla tych , którzy będą najwcześniej -tzn już w czwartek
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Ja niestety mam 14" stalowe, ale na pocieszenie mam oryginalne kapsle ;P strasznie mi sie nie podoba na tych felach bo normalnie mam felgi bardziej wysunięte i wygląda masywniej a teraz prawie jak każde inne auto
Macie nowe zimówki ???? Bo do 3 lat twardośc gumy ma znaczenie a potem to już tylko bieżnik ktory ma wpływ na zagłebianie się w śniegu i odprowadzanie błota pośniegowego. Jeśli nie ma śniegu to lepsze są nowe letnie niż stare zimówki .
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum