Ja jednak zakładam zimówki, bo temperatury mają być bliskie zeru. Śnieg właśnie zaczął sypać więc lepiej przyjąć, że może i w czasie zlotu coś spaść. Dzisiaj też zauważyłem, że spadł komfort jazdy na widocznie twardszych gumach. Jak ktoś ma zimówki na felgach, to nie ma co się zastanawiać, tylko zmieniać.
Tomolek85 odpadł.
I ważna informacja, nie osobista lecz ogólna.
Ludzie to nie są jakieś żarty. Tu wchodzą w grę pieniądze, mniejsze czy większe. Bądźmy poważni. Po to były wcześniejsze wpłaty , żeby wykupić OKREŚLONĄ !!!!! liczbę noclegów. Termin był do końca września. Za spóźnialskich kasa została wyłożona a teraz rezygnując kilka dni przed zlotem z takich czy innych powodów .....może ze strachu przed pogodą, pytacie jak można odzyskać wpłatę . Skąd mam ją wziąc ??? Z własnej kieszeni ???? i spać w nagrodę w trzech domkach jednocześnie.
Jak pójdę do ośrodka po raz KOLEJNY już , zmienić noclegi to gośc pęknie ze śmiechu , a zapewniałem go że na zlocie będą poważni , odpowiedzialni ludzie.
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Moim zdaniem po to są wcześniejsze wpłaty, żeby organizator nie został na lodzie. Wiadomo że różne sytuacje się przytrafiają w najmniej oczekiwanych momentach, ale to już ryzyko tego co mu się przytrafiają. Bądźmy poważni. Jeśli się komuś po drodze (tfu tfu) samochód zepsuje i będzie musiał wracać do domu na lawecie, to też zwrot kasy ? Trzeba być odpowiedzialnym w swoich czynach. Jak gość nie weźmie za nieobecnych, to można rozmawiać o zwrocie kasy. Do tego momentu nie ma o czym mówić.
Aaaaaaa !!!! Zapomniałbym. Miłej zabawy na zlocie . Ja zaczynam jutro
[ Dodano: 2009-10-14, 17:07 ]
Tombog napisał/a:
Miłej zabawy na zlocie . Ja zaczynam jutro
aaa ja teeeż
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
ja już mam urlop więc będe (jak uda się dojechac). Niestety Jacek się rozchorował. Jutro ma wizytę w szpitalu. Jeśli każą mu zostac - to na zlot nie przyjedzie. Siła wyższa.
Ja też zaczynam zlot jutro - ze Skorpionem i Jagiełem na miejscu w Łodzi
Popieram Tomboga. Jesteśmy dorośli i podejmujemy decyzję świadomością. Nie może być tak, że w ostatniej chwili "wymyślamy" jakiś powód o rezygnacji ,narażając organizatorów nie tylko na koszty ,ale również na śmieszność wobec właściciela ośrodka. Mnie również przeraziła pogoda. Może kilka zaplanowanych atrakcji ze względu na pogodę się nie udać ,ale na pewno organizatorzy przygotowali plan "awaryjny" i to co się nie uda wykonać ze względu na pogodę zastąpią innymi propozycjami.Miejmy jednak nadzieję, pogoda w sobotę będzie łaskawsza i uda się wszystko to co było zaplanowane .
Byłem w Ustroniu wiosną i jest tyle miejsc nie będących w planach na sobotę ,które mogą zastąpić wcześniejsze plany. Do zobaczenia w piątek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum