Przynajmniej w cywilizowany sposób, bo jak się jakiś inforatyk, elektronik zaprze, to zaprogramuje nowy eprom i udostępni wsad pozostałym domorosłym "informelektronikom" .
Dlaczego tego nikt jeszcze nie zrobił dowiesz się jak znajdziesz temat w odpowiednim dziale . Niestety, ja nie pamiętam gdzie jest, a przycisk "SZUKAJ" zapewne działa u ciebie tak samo jak u mnie .
Imię: Rządówka Pomógł: 19 razy Wiek: 59 Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3687 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-11-28, 19:31
technika idzie do przodu a Polacy-Informatycy to zdolny naród. Nie zaryzykuję stwierdzenia "nie da się". Na zlocie, po kilku browarach wszystko się "da"
ps. w temacie zamka "się da". Mam zamek z mikrowłącznikiem
a mnie się moja jak na mnie krzyczy po niemiecku podoba bardzo
W safrance mam francuską - pomyślałem że zamienię sobie w R25 na francję bo tak ładnie w safrance brzmi francuski - a tu LIPA Francuska R25 gada męskim glosem - porażka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum