tak czułem , że to ferie no ale ten pierwszy termin 12-14 też by odpadł (początek ferii, Walentynki). Może zdążę z Perejrą jakąś górę pod Uniejowem usypać. Zresztą co to dla Turbo_DX_mena na jeden dzień z gór przylecieć
Ps. z atrakcji turystycznych zapomniałem o Kasztelu Rycerskim "Na Gorących Źródłach":
A ja zamieszam w temacie i zapytam .
A czemu nie Aleksandrów ??? Zajęte terminy ??
Miejsce sprawdzone , ze wszystkim na miejscu , łacznie z noclegami na poziomie. Do Uniejowa też raczej nie daleko gdyby ktoś chciał lub musiał tam coś pooglądać .
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Maćku, ja się nie upieram. Chciałem po prostu znaleźć nowe i atrakcyjne dla nas wszystkich miejsce. To jest zlot dla wszystkich - macie życzenie, żeby to było w "Pelikanie" w Aleksandrowie Łódzkim? Ależ prosze bardzo - prosze więc mojego imiennika Adasia Jagieła o sprawdzenie dostępności terminów.
Hmmmm, a w Żabieńcu nie było żadnych noclegów, sal balowych, barów, ani sklepów i wszyscy się świetnie bawili . Pamiętacie kulig za moją renią ?? Trzeba sobie powiedzieć otwarcie, że Aleksandrów nie przyciąga atrakcjami, ale jakiś środek złoty trzeba wybrać. Kwarety 1 i 2 chyba nie mają C.O. z tego co widzę na zdjęciach. To raczej poważny minus jak na tę porę roku. Jeśli się uda coś wyjaśnić z kwaterą 3, to prosimy o info. Osobiście wolałbym noclegi w Uniejowie, ale nie za wszelką cenę.
No i kiszka dodzwoniłem się do tego ostatniego pensjonatu. To pokoje i apartamenty 2 osobowe (jeden 3 osobowy). Każdy z łazienką ale nie ma dużej sali. Spotkanie proponuje Pani w restauracji. Góra przyjmą 25 osób. Cena 40 (a w apartamentach 50) zł od osoby.
zapomnijcie o tym co do tej pory, znalazłem PRAWDZIWE MIEJSCE na ten zlot - szczegóły wkrótce - termin zostaje bez zmian
dzięki uprzejmości kolegi Pereiry, który zgodził się obcenic i obfotografowac nowe miejsce na zlot -zamieszczam poniżej fotki przysłane mi w mailu. Kolega Pereira napisał:
"Cześć!
Lokal znajduje się na wlocie do Uniejowa od strony Łodzi, jakieś 300 m za tablicą "Uniejów", po lewej stronie. Budynek nieco w głębi; przy wjeździe zlikwidowana stacja autogazu. 400 metrów dalej po prawej stronie jest Gościniec "Nad Wartą" czynny do 22.00. Można tam też wynająć pokój 2 osobowy za 120 zł"
A oto miejsce będące propozycją na zlot. Odsunięte trochę od innych zabudowań, z dużym terenem całkowicie do naszej dyspozycji. Są pokoje 3 i 4 osobowe, ale w największym mozna pomieścic 8 osób. Jeśli wam się spodoba będę negocjował ceny. W końcu wzięlibyśmy całośc. Jest tez duża sala z kominkiem i miejscem na tańce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum