R25: 2,2 gtx, benzyna/gaz ;) . ???, 1990
Wysłany: 2010-01-21, 00:02 [?] Gdzie dobrze wymienić szybę w Reni [WA]
Witam,
na forum jestem od dawna, ale do tej pory moja renia spisywała się swietnie i tylko czytałam Wasze posty.
Niestety, wszystko do czasu:(
Godzinę temu puścił mi zaczep maski i walnęła mi w szybę. Skutek - wiadomo, opłakany:( Samochód jest potrzebny mojemu mężowi do pracy i mamy mały dramat:(
Gdzie można w Warszawie szybko zrobić szybę, tak żeby mnie nie puścili z torbami? Jesli wiecie, proszę pomóżcie...
Kama
Ostatnio zmieniony przez Tombog 2010-01-21, 06:07, w całości zmieniany 2 razy
Przejeżdżam obok nich na Gocławiu jak jadę do pracy. Zakład wygląda poważnie. Myślę, że warto przynajmniej zapytać o ceny. Jeśli się nimi zainteresujesz, to napisz czy warto było .
Na forum mamy jakieś przednie szyby to może by cię dotknął tylko koszt wymiany.
W tym Car-glas'sie masz 429 za szybę a 170 za montaż
U nas w Łodzi 385 zł z montażem: AUTO SZYBY Jabłońscy PRZYCIEMNIANIE SZYB
Pojezierska 62, 91-338 Łódź
42 612 22 99
No różnica trochę jest Zapraszamy do Łodzi tylko to trochę trwa, zwłaszcza w zimie.
W pełni się z Tobą zgadzam Oleks ,że różnica w cenie jest pokaźna i wyprawa do Łodzi by się opłacała , jednak nie wziąłeś pod uwagę jak dojechać z rozbitą szybą do Łodzi . Chyba że jakiś "kurier" z Łodzi by szybę dowiózł do Wa-wy.
Wysłany: 2010-01-22, 10:23
ok kryzys zażegnany. znalazłem szybę całkiem niedaleko mnie i to w dodatku pod kolor zieloną za 470 zł z robocizną .... zostało jeszcze wyklepanie maski .... masakra
R25: 2,2 gtx, benzyna/gaz ;) . ???, 1990
Wysłany: 2010-01-24, 01:59
Adamie tak na przyszłość koleś jest nie uchwytny .....
jak bym kupował szybę od niego to miał bym ją na piątek w przyszłym tygodni za takie rozwiązanie to ja dziękuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum