Wysłany: 2005-11-15, 18:29 ile przejechaliscie kilosow????
zastanawialiscie sie ile lacznie przejechaliscie kilometrow od poczatku gdy macie prawko??
mi po podliczeniu wyszlo ze w 8 lat posiadanego patentu sternika wykrecilem 668 000km a wy?
Ja mam prawko od marca '99 ale samochodu dorobilem sie dopiero w czerwcu 2004 wiec za wiele nie przejechalem - jakies 30 kkm Renia + jakies pojedyncze setki cudzymi samochodami w poprzednich latach
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
Ja tego nie jestem w stanie policzyć ale przez okres studów praktycznie codzienne dojazdy do szkoły czyli dzienne jakies 25 km +/- 5 przez 10 miechow i teraz od paź to samo dalej no i oczywiscie najwiecej w wakacje(mazurki, górki),weekendy, święta (do olsztyna) ciepłe dni (jeziorka) ... nie mam pojęcia ile to może być... jak na ponad 2 lata. Jak policze to dopisze:)
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
26 lat na karku i prawko od 1996r Ja niestety jestem niepełnoletni i moge jedynie pochwalic sie ok 100 km rocznie na wysłuzonym Romeciku którego ubustwiam
ja prawko mam od 84 czyli 21lat kilometrów ciezko zliczyc ale musze sie pochwalic ze nigdy z mojej winy niemiałem zadnego wypadku a nawet kolizji no kilka razy namnie najechali ale nie z mojej winy.
ja od 84 lub 85 mam prawo jazdy
dwa razy stuknąłem i to z mojej winy
podobno jeżdzę na zderzaku innych
ale w mieście w ruchu trudno o znaczne odległości
Moje kilometry mogę liczyć w setkach tysięcy kilometrów. Prawko mam od 1983 roku i oprócz pięciu aut prywatnych, którymi jeździłem prawie codziennie, przez 10 lat jeździłem jako kierowca jazd próbnych i doświadczalnych w FSM w Tychach. Trochę się tych kilosów nazbierało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum