W celu zautomatyzowania i zmasowania systemu stopek wymyśliłem nowy sposób ich linkowania na innych portalach. Jeśli wkleicie w opis stopki następujący kod:
wtedy stopki będą automatycznie się aktualizować. Jeśli macie starą stopkę jako wysłany obrazek, to musicie je usunąć, bo wtedy się choinka zrobi. Używamy wyłącznie pliku z powyższego linku. Chodzi głównie o automatyczne i jednoczesne zmienianie stopek z okazji jakiegoś święta, czy wydarzenia. Musimy tylko wybrać jedną, oficjalną stopkę, która będzie na codzień nas reprezentować w podpisach.
Okolicznościowe stopki będę wgrywał na serwer na czas trwania święta, czy wydarzenia.
Co sądzicie o tym pomyśle ? Ja już dodałem okolicznościową . Dzisiaj to dzień kobiet
Dla mnie pomysł bardzo dobry. Ale jak będę miał urodziny to proszę też taką stopkę zrobić . To przecież ważne święto jest !!!
-okolicznościowe stopki to niezły pomysł -tylko czy będziesz miał czas na ich aktualizację
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Tyle że na Pikurze trzeba link wkleić w TEKŚCIE podpisu a nie w adresie obrazka , bo z pola adres obrazka jest on kopiowany na serwer PIKURa i nic sie nie będzie zmieniać automatycznie.
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum