Jako iż to wersja beta to pozwolę sobie na kilka uwag .
Jeśli ma to być prezentacja auta to skupiłbym się bardziej na pokazaniu szczegółów np. wyposażenia , tapicerki , silnika .
Krajobrazy i miejsca owszem ładne no ale w tytule jest samochód . Można by było poprzeplatać zdjęcia ktore są , zdjeciami o ktorych napisałem wyżej .
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Brawo Witek za pierwszy krok . Najwazniejsze zaczac, a potem sie doszlifuje diamencik . Mysle, ze maciek napisal cenne uwagi i warto sie nad nimi pochylic przy produkcji kolejnej wersji prezentacji .
Przy okazji Macku - gdzie twoja prezentacja ??
Poza tym nie lubię się chwalić
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Witam
dzięki za odzew , powiem tak wstyd się przyznać ale jak na samochód który mam 5 lat to
liczba jego zdjęć jest bardzo mała i jakość też nie rozpieszcza .
Czekam do wiosny niech będzie słonecznie i zielono to mam kilka fajnych pomysłów
na bardziej dynamiczną prezentacje.
Prezentacja nawet nie tyle samochodu co mojego miasta z Renią w tle.
_________________ RENAULT 25 V6 -1992 150KM
RENAULT Clio RL 1.2 -1994 54KM
Audi A6 1.8T -1997 -150KM
GAZ 2571 -Gazela -1997 101KM
Renault RAPID 1.9D -1994 65KM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum