nie puścili mnie - oni mi tylko kółka poskładali - sam montowałem - w oryginalnych felgach ta śrubka nie była problemem bo są podcięcia. Ta założona podcięc nie ma i stąd problem.
Przy okazji ma ktoś ze 2 szt takich śrubek? Oryginalnych na torksy?
Pan w warsztacie był zdruzgotany z powodu złego zmontowania kół. Powiedział dziś, że to wstyd i ujma na honorze dla wulkanizatora. Musiałem go pocieszac
no i smutny temat. Dziś rano przed wyjazdem do pracy rozwaliłem sobie pupciesamochodu. Było piękne słoneczko, wiał lekki wietrzyk i to chyba uśpiło moją czujnośc. Koła zabuksowały w miejscu a autko zamiast doprzodu pod górke zaczęło mi sie zsuwac w kierunku budynku. Było ppuuuuuukkk, trzaaaaaaask i oto efekty:
rozwalony i urwany spojler, wgniecenie na klapie bagażnika i najgorsze na błotniku. Piszę najgorsze bo klapa w moim kolorze wraz ze spojlerem jest na Turbo_D. Mam nawet drugi (wysoki) spojler w moim kolorze. No ale błotnik ratuje tylko szpachla i malowanie
A to sprawca szkód:
Ja tak samo przywaliłem w ostatni piątek w osiedlowy śmietnik. Dokładnie tym samym rogiem. Tylko u mnie się skończyło smugą zielonej farby na zderzaku... Szczęśliwie
skóra jak sądze ze sklepu. Wzięta była stara na wzór, nową kupił Oleks. Skóra jest szyta - o klejeniu do kierownicy nic nie wiem. Jest fajnie miękko-szorstka w dotyku,ale Oleks mówi, że należało by ją jeszcze polakierować. O resztę szczegółów trzeba pytać Oleksa. To jego druga kierownica, którą sam obszył skórą - a szykuje się i trzecia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum