Pomarańczowy będzie wymieniał wszystkim na własny koszt z aktualnym adresem stronki , na zlocie w Borkach.Kto sie w Borkach nie pojawi to wtedy opłata podwójna .
Tylko kiedy On poprawi tem adres ??????????
Już kiedyś zakładałem taki temat. Jeśli chcecie mogę popróbować i popytać w mojej okolicy o jakieś tego typu gadżety .
Oczywiscie, ze chcemy, chociaz te z Ustronia sa OK . Zrob rozeznanie jakie i po ile gadzety mozesz zrobic w Klodzku i byc moze czesc powstanie w Ustroniu, a czesc w Klodzku. Podyskutowac zawsze mozna . Sam projekt zrobimy jak juz bedziemy wiedzieli co chcemy i poznamy format i wielkosc. Proponuje wiec zaczac od tego co mozemy, co nas interesuje i jakie sa koszty.
Na pewno musimy zrobic smycze, kubki (szklanki, kufle), naklejki na renie, remki pod tablice i pewnie dorobic koszulki, ale najpierw dobrze by bylo zdjac ze stanu koszulki ze starym adresem. On tez kieruje na nowy adres i szybko nie zginie ze wzgledu na google. Ja sie chetnie zapisze na dwie stare koszulki .
A co byście powiedzieli jakbyśmy zrobili torby z logiem naszego klubu ?
Kilka pomysłów jeszcze się znajdzie .
Robię akurat w jednej firmie reklamowej reklamę za 15 tysi to może może mi dadzą ulgę na jekieś prywatne zlecenie. Podrzućcie mi jakiś projekt naklejki albo ramki to się czegoś dowiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum