Wysłany: 2010-04-21, 14:39 V letni zlot Renault 25
Wszystko jest już jasne. Letni V Ogólnopolski Zlot Renault 25 odbędzie się w Górach Stołowych, w Radkowie nad zalewem. Data naszego spotkania to tradycyjnie już przełom lipca i sierpnia 30 VII - 1 VIII.
Zalew jest położony przy samym Szczelińcu (widoczki super).
Miejsce uważam jest super !!! Domki w których mielibyśmy mieszkać są lekko oddalone od reszty. Są przy samym lesie.
Są to domki 4 osobowe (tak mi powiedziała pani sprzątaczka) i 5 osobowe (tak mi powiedział pan w Osirze i o innych nic nie mówił). Cena za domek 5 osobowy to 175 zł za dobę. Są to domki dwupokojowe z łazienką i kuchnią. Z tego co wiem to na parterze jest jeden pokój, łazienka i kuchnia, a na piętrze drugi pokój. Jeśli będzie ludzi więcej niż 20 osób to będziemy mieli zniżkę 10%. Będę musiał też wpłacić zaliczkę, ale to już się później dogadamy.
Zalew jest w tej chwili remontowany. Jest miejsce na łowienie rybek (specjalnie pytałem jak z tym jest bo kolega tu prosił ). Będzie możliwość wypożyczenia różnego sprzętu wodnego. No i najważniejsze, że będziemy mogli tańczyć i się dobrze bawić .
Więcej informacji na stronie www.gorystolowe.info Jest tam kilka zdjęć domków, ale będziemy mieszkać w innych. Od sprzątaczki wiem, ze są lepsze .
Tak więc czasu dużo nie ma bo trzeba szybko rezerwować !!!
Proszę się zgłaszać i ja będę odświeżał listę.
Busiek 2 os. (możliwe, że więcej)
Ostatnio zmieniony przez Tombog 2010-04-25, 14:09, w całości zmieniany 2 razy
Zapomniałem dodać, że w domkach będziemy mieszkać razem. Np. Tomala z żoną i Adawen z żoną, Busiek 3 osoby i np. Lipidor 2 os. itd.
Myślę, że z tym problemu nie będzie . Proszę się szybko decydować bo naprawdę nie ma czasu .
W drodze z Kudowy do Radkowa
Zdjęcia robiłem dziś rano , przepraszam za jakość ale tylko telefon. Chodziło mi o to aby osoby z drugiego końca Polski wiedziały jak wygląda okolica miejsca zlotu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum