-podłokietnik jest
-szyby przód elektryczne
-mały spoiler na klapie (był)
-szyberdach elektryczny
-wycieraczka tył
-jest termometr z wyświetlaczem
-radia nie było
-lusterka nie było mam zwykłe zdjęcia z Belgii bez lusterka jest zaślepka
-boczki drzwi obite niby skóra
-centralny zamek na podczerwień
-oznaczenie na słupku GTS
-data rejestracji w Belgii 06/1988 ale data produkcji 01/1988
-podobno jest klimatyzacja lub pół-klima ale nie rozumiem tego
Teraz do pełni szczęścia brakuje tylko alufelg z PHI
Do zobaczenia na zlocie w RADKOWIE .
_________________ RENAULT 25 V6 -1992 150KM
RENAULT Clio RL 1.2 -1994 54KM
Audi A6 1.8T -1997 -150KM
GAZ 2571 -Gazela -1997 101KM
Renault RAPID 1.9D -1994 65KM
ten podłokietnik jakiś dziwny skoro podłokietniki na drzwiach szare to ten powinien być chyba taki sam a nie beżowy? Kriss jak kupił swoją też miał podłokietnik zakładany od R21
tu mamy wersje bez podłokietnika - za to w automacie
Ostatnio zmieniony przez Adam 2010-06-02, 19:27, w całości zmieniany 3 razy
Ale górne obicie tapicerki drzwi taka niby skóra też jest beżowa.
Intryguje mnie jedno podobno to auto było w tej wersji wyprodukowane zmontowane w Belgii
w ilości koło 960 sztuk .Czy montowali te samochody poza fabryką w Sandoville .
_________________ RENAULT 25 V6 -1992 150KM
RENAULT Clio RL 1.2 -1994 54KM
Audi A6 1.8T -1997 -150KM
GAZ 2571 -Gazela -1997 101KM
Renault RAPID 1.9D -1994 65KM
AAAaa to wszystko wyjaśnia i się zgadza. Masz fajnego i ubogiego GTS`A podłokietnik taki był dostępny jako akcesoria do kupienia w butiku Renault i myślę że jest to jakiegoś typu rarytas, przynajmniej w polsce widzę taki pierwszy raz, na twoim miejscu wywaliłbym lusterko chyba że nie masz tej zaślepki. Dlaczego? Bo renia bez lustra to wielka żadkość. dlatego masz jeden przycisk do szyb i popielniczkę zamiast sterowania lusterkiem.
Czy składali takie poza fabryką? Myślę że nie a chodzi tu pewnie o to co dołożył dealer przed sprzedażą (napewno podłokietnik) Ja bym jeszcze sprawdził ten rok produkcji bo dość późny jest
Co do różnego wyposarzenia ,nie ma się co sugerowaćw 100 proc. bo bywają odszczepieńce zaprzeczające swoim istnieniem utartym wzorcom.Przykład ,proszę bardzo :moja megane 1 z silnikiem 147 ps w zwykłej karoseri a nie coupe.Podobno to niemożliwe ale autko jest ze Szwajcari a oni płacą i wymagają.Nadmienię że jest to wersja wyposażenia -full.
No mam nadzieję że w końcy znalazłeś to auto które tak z uprem maniaka szukałeś .
Pamiętam tylko że szukałeś tylko V6 a może zamierzasz jeszcze się doposażyć ???
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum