Wysłany: 2010-06-06, 22:36 Naklejka z logiem i nickiem
Kolega Skorpion poprosił mnie o projekt naklejki wewnętrznej na tylną szybę zawierającej nick właściciela ( tajemnicze kółeczko i kołeczek) . Powstał więc w bólach poniższy projekt w/g wskazówek Skorpiona. Maklejka szerokości 10 cm. Co o tym sądzicie ? Byli by chętni na taką naklejkę ? Jakieś sugestie, lub własne pomysły ??
Tylko przypomnę, że to nie jest wzór naklejki zamiast tych co mamy naklejone na lakier. To jest dodatkowa naklejka na szybę, wymyślona przez Skorpiona i jeśli ktoś ma ochotę na taką, to rozumiem że Grześ zbierze zamówienia i wykona.
Naklejki na lakier (transparentne) też trzeba wydrukować nowe z nowym adresem, ale to już inna para kaloszy i rzecz bezdyskusyjna
-tło bezbarwne
-napisy czarne
-nick z forum czerwony
Skorpion- poczekajmy na drugi projekt.Też będą tylko 2 kolory ,więc i cena chyba
się nie zmieni.
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Jak coś to mogę się zapytać u mnie ile za takie coś zawołają. Może uda się to tanio zrobić . Ostatnio dowiedziałem się, że mój kolega robię naklejki u siebie w sklepie i może zrobię dobrą cenę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum