Wysłany: 2010-07-17, 23:07 Renault 25 poszukiwane do zjdec Warszawa
Witam jestem z redakcji Auto Świat nazywam się Krzysztof Paliński, aktualnie do działu używane poszukujemy Renault 25 wersja w sumie dowolna równie ph1 jak i ph2 Osoby chętne do pomocy
proszę o kontakt. Zdjęcia trwałyby około 4 godzin ważne tylko z warszawy ewentualnie okolice. Samochód seryjny bez większych przeróbek.
Szkoda że Włodkowa Baccara jest tak daleko :/. Wystarczyło by tylko założyć listwy wokół szyb ktore są zakupione i leżą i byłby dobry egzemplarz pokazowy.
Nie wiem natomiast czy Tomek podziałał coś w sprawie boczków na swoich drzwiach bo "wyjściowo" nie wyglądały .
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
A może zadzwonić do Janusza z Milanówka? Ma dwa ładne PH1 w sam raz do zdjęć. Blondas też chętnie przyjedzie na sesję . Ja parcia na szkło nie mam.
Pozatym to zamiast gdybać na forum, niech chętni dzwonią do kolegi i pozamiatane .
MaciejR21 napisał/a:
Wystarczyło by tylko założyć listwy wokół szyb ktore są zakupione i leżą i byłby dobry egzemplarz pokazowy.
Zapraszam Maćku na zwiedzanie Wawy Włodkową Baccarą. Przy okazji obalimy co nieco .
Skorpiony czytają ze zrozumieniem ,ale "Jaśnie Pan" fotograf ,bierze za coś pieniążki. I jeżeli ma zleconą jakąś pracę do wykonania to niech ruszy ..... i wyruszy w Polskę . A gdyby nie było żadnej R25 w Warszawie i okolicach to co by zrobił ?????? Przecież ma wykonać powierzone mu zadanie , a nie idzie na łatwiznę.
A Pomarańczowi niech czytają poprzedni post ,ze zrozumieniem ,w którym był pewien podtekst
Ostatnio zmieniony przez $SKORPION$ 2010-07-18, 21:31, w całości zmieniany 1 raz
No niestety są pewne okoliczności które mi nie pozwalają na taka wycieczkę .
Blondasa bym widział jak najbardziej tam . Przynajmniej ma obie fazy do zaprezentowania a i lakier dobrze wypucowany .
Szkoda tylko że nie znajdą sie na zdjęciach elementy wyposażenia najrzadziej występujące ( np. aktywne zawieszenie , fabryczny alarm )
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Ostatnio zmieniony przez MaciejR21 2010-07-18, 23:08, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum