Uwierz mi że oddalając się od hotelu na 200m , przypomniałbyś sobie ską pochodzi człowiek ..... takie zadupie .
A niestety październik nie pozwala na inne warunki mieszkaniowe o zym przekonaliśmy się w zeszłym roku jak spadł śnieg :/.
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Ostatnio zmieniony przez MaciejR21 2010-08-09, 22:51, w całości zmieniany 1 raz
Według mnie termin 22-24 jest za późny. Początek października można jeszcze liczyć na ładną pogodę . Im później tym już będzie gorzej biorąc pod uwagę warunki pogodowe,czego dowiódł ostatni zlot w połowie października. Pierwsza dekada to chyba bardziej odpowiedni termin 8-10.
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Czekamy dalej w takim razie , wcześniejszy termin wypada za 2 miesiące i gdyby miał on zostać , mam nadzieję że wszyscy chętni odrobią do tego czasu dziurę w domowych budżetach .
Też jestem za wcześniejszym terminem, ale oczywiście od października mam studia więc jeszcze nie wiem jak to będzie. Na razie widzę, że jest 4 chętnych. A gdzie reszta ?
To my zgłaszamy 2 osoby na wcześniejszy termin na dwie doby Lipidor a Tobie nie byłoby taniej jakbyś wsiadł w autobus albo samolot do Polski, a potem zabrał sie na zlot z kimś od nas ??
reszta jest milczeniem....
Ja jak zwykle bym chetnie przyjechał - wreszcie jakoś na dłużej.
Niestety dla mnie obecnie perspektywa 2 miesięcy jest zbyt odległa do deklarowania swej obecności.
Chociaż byłoby to dość ciekawe rozpoczęcie, miejmy nadzieję krótkiego, bezrobocia.
W takim razie termin już mamy. Teraz potrzebni są chętni . JAkieś minimum musimy osiągnąć bo nie będziemy organozować zlotu dla kilku osób i tym bardziej nazywać go szumnie zlotem . Domyślam się że nie wszyscy moga się zadeklarować ale im więcej ludzi to zrobi tym możemy dostać lepszą ofertę. Dla niezdecydowanych zapewne będzie istniała szansa załapania się później ale będą musieli to robić we własnym zakresie.
To ja już mogę się zadeklarować...... NIE przyjedziemy. Pomimo najszczerszych chęci poprostu nie dam rady finansowo, jest ciężko a będzie jeszcze gorzej. Najbliższy zlot na który pojadę to Borki albo w czechach. Pozdrawiam wszystkich i miłej zabawy.
ps
Antosiowi bardzo podobał się zlot w Radkowie i jest chętny aby jeździć dalej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum