Wysłany: 2010-08-25, 17:51 Kolejna propozycja miejsca zlotu .
Byłem dziś służbowo w Brennej w miejscu gdzie można by zorganizować jakiś zlot.
Z tego co zdążyłem się zorientować domki są ogrzewane.
Więcej na stronie www.podprzylazem.eu
Brenna jest kawałek od Ustronia. Nie ukrywam że ośrodek jest oddalony od większej cywilizacji. O Brennej można zresztą poczytać w sieci .
Gdyby było zainteresowanie, mogę porobić fotki wnętrz i na zewnątrz ośrodka .
Ceny przystępne. Z tego co pamiętam 35zł/osobę / dobę bez wyżywienia.
i 125 osoba dorosla/ weekend z wyżywieniem od piątku od obiadu do niedzieli sniadania.
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Na stronie wszystko jest napisane . Można zresztą zadzwonić w razie niepewności
Weekend z pełnym wyżywieniem:
Dorośli 125 zł
Dzieci (do 12 roku życia – 15 %) 106 zł
* pobyt rozpoczyna się obiadem w piątek a kończy śniadaniem w niedzielę
* dysponujemy pokojami 2 i 3 osobowymi
* istnieje możliwość przedłużenia pobytu
Rezerwacji można dokonać telefonicznie pod nr 0 33 8536 597 lub kliknij tutaj, aby wysłać zapytanie drogą elektroniczną
SERDECZNIE ZAPRASZAMY
Nie ma tam luksusów no ale cena jest dostępna chyba dla każdego. Nie wiem też czy każdy pokój ma swoją łazienkę , czy jest może jedna ( co mi też za bardzo by się nie podobało ) no ale ( patrz wyżej )
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Nie wiem, w którym temacie pisać, bo są założone dwa - proponuję wszystkie wypowiedzi połączyć do tzw. kupy (w kupie siła - kupy nikt nie ruszy ) Jesli bierzemy pod uwagę rozpatrywanie innych miejsc zlotu to może znasz Maćku którąś z tych miejscówek. Sugerowałam się ceną, tym że są to pensjonaty raczej cieplejsze niz domki (a pogoda lubi ostatnio zaskakiwać) no i ogólnymi warunkami. Ale wiadomo to tylko internet, a liczy się wrażenie na miejscu no i osoba właściciela też...
http://e-nocleg.pl/beskidy-pensjonaty.html na tej stronie jest dużo propozycji w różnych cenach, może coś znajomego, niedrogiego i godnego polecenia rzuci się Maćkowi, albo komuś innemu w oczy.
Ja również bardziej nastawiam się na październik. Po wakacjach u nikogo z kaską nie jest wesoło, a wrzesień (m.in. ze względu na szkolne wydatki, nowe buty na wiecznie rosnące nogi , ciepłe kurtki, które "się zniszczyły" itd. itp. ) jest szczególnie trudny. Co do miejsca - w Beskidach jest pięknie, no i moze na zlot wpadliby Bożenka i Adam...
_________________ balum, balum
Ostatnio zmieniony przez balum 2010-08-25, 21:08, w całości zmieniany 1 raz
Gość
Wysłany: 2010-08-25, 22:42
Zgadzam się z Kasią . Jestem za pażdziernikiem, a ośrodek U Fojta wyglada bardzo ciekawie.
Tak na marginesie we wrześniu 11 jest zlot francuzów w Koszalinie ale organizuje go drugi
"wrogi" klub Renault i pewnie nikt nie będzie chciał tam jechać.
Odnośnie zlotu jesiennego mam pytanie czy impreza ma charakter towarzyski i statyczny czy
bardziej samochodowo dynamiczny.
Jakiś rajd ,próby sprawnościowe. zawody itp .
Bo może warto odłożyć trochę kaski i zrobić coś dynamicznego na wiosnę.
_________________ RENAULT 25 V6 -1992 150KM
RENAULT Clio RL 1.2 -1994 54KM
Audi A6 1.8T -1997 -150KM
GAZ 2571 -Gazela -1997 101KM
Renault RAPID 1.9D -1994 65KM
Gość
Wysłany: 2010-08-26, 17:22
Dzwoniłam do ośrodka "U Fojta" wolny termin mają 15-17 pażdziernik. Jest mozliwośc zorganizowania ogniska lub grilla całośc zadaszona widac to miejsce na zdjeciach. Można równiez zorganizować jak to pani ładnie ujeła biesiadę, zarówno w plenerku jak i w ośrodku (wydaje mi sie że ta opcja była by lepsza bo może być juz chłodno). Parking ponoć duży, wiec nasze skarby będą w nocy sobie bezpiecznie spały. Koszt takiej biesiady to około 30 zł za osobę zakładając że wybieramy opcję bez wyżywienia. Jeśli z wyżywieniem(nocleg + 2 posiłki śniadanie i obiadokolacja=65 ) to było by to w cenie. Ewentualne "promocje" cenowe trzeba konsultować z "Panią Kierownik", postaram sie podjechac tam w poniedziałek i zobacze co mi zaproponują
czy impreza ma charakter towarzyski i statyczny czy
bardziej samochodowo dynamiczny.
Jakiś rajd ,próby sprawnościowe. zawody itp
Nasze zloty z natury są bardziej towarzyskimi niż konkurencyjnymi i taki też będzie ten. Nasze Renatki nie służą do wyciskania z nich ostatnich soków . Wolimy posiedzieć przy ognisku, piwie i pogadać o bzdurach. Czasami podłubiemy pod maseczkami, lub wyrwiemy się w plener pozwiedzać okoliczne atrakcje.
Tak więc integracja, zamiast rywalizacji jest na pierwszym miejscu, a że ktoś ma ładniej wypucowany lakier, a ktoś inny ładniejsze dywaniki ? Taka rywalizacja to akurat reniom służy
ostatnio z Ustronia na miejsce planowanego jesiennego zlotu tez było tylko 5 km - tyle, że w linii prostej - i zajęło nam to jakąś godzinę, żeby przebyc tą trasę
Nie wspominając już o 1,5 godzinnych śląskich korkach
Ostatnio zmieniony przez Adam 2010-08-26, 19:06, w całości zmieniany 1 raz
Gość
Wysłany: 2010-08-26, 19:17
Nie wspomniałam jeszcze o tym że droga od Łodzi do Wisły jest zdecydowanie lepsza niż w druga stronę, a Adam jak niewierzysz w to co napisałam to sobie sprawdz w nawigacji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum