Dziś otrzymałem i zaakceptowałem projet ramek.
Ramki będą już gotowe w ciągu tygodnia.
Oto treść maila jaki dziś otrzymałem:
Witam,
Dziękuję za zamówienie. W załączeniu przesyłam projekt do akceptacji.
Nasze ramki do tablic samochodowych są jedynymi dostępnymi na rynku, z których tablica rejestracyjna nie wypadnie. Jest to możliwe dzięki
specjalnemu systemowi jej montażu. Stosujemy najwyższej jakości farby drukarskie firmy Marabu.
Ramki do tablic samochodowych:
zamówienie minimalne - 100 szt. z jednym wzorem nadruku
ramka (czarna) - 1,40 zł netto/szt - pole nadruku ma wymiar 531 x 22 lub 508 x 15 mm.(mocowanie tablicy klipsami)
nadruk - 0,40 zl netto za każdy kolor nadruku (sitodruk, nadruk w dowolnym kolorze)
dla Pana: ramka + nadruk w 3 kolorach - 2,60 zł netto/szt
W przypadku zamówienia prosimy o jednoznaczne zaakceptowanie projektu do realizacji pod względem formy, treści oraz zaproponowanych kolorów. Państwa akceptacja jest dla nas równoważna z potwierdzeniem poprawności projektu. Jeśli odcienie barw w nadruku są istotne, to proszę także o podanie w zamówieniu numerów barw w pantonie lub raalu.
Zamówienia z określeniem wielkości oraz podaniem danych do faktury oraz ewentualnego adresu wysyłki, telefonem kontaktowym i podpisem (nazwiskiem) osoby zamawiającej prosimy składać faxem lub mailem.
Termin realizacji - obecnie ok 6 dni roboczych od dnia ostatecznego ustalenia projektu nadruku.
Odbiór towaru osobisty lub transport na koszt odbiorcy ( paczka do 30 kg (200 ramek) -15,00 zł netto, pobranie - 6,00 zł netto) za pośrednictwem
firmy kurierskiej Kolporter, koszt transportu jest wykazany na fakturze.
Płatnośc - przedpłata lub pobranie płatne przy dostawie.
W przypadku pytań pozostaję do dyspozycji.
Pozdrawiam
Ewa Kędzierska
Ramki gotowe. Dziś odbierze je Pomarańczowy. Tomek po odbiorze na pewno napisze posta w kwestii odbioru ramek.Wiekszość na pewno bedzie rozprowadzona wśród zamawiających na zlocie jesiennym/np.duża partia ramek do Łodzi/. Dokładną cene kompletu/brutto/ przedstawi Tomek.
Ostatnio zmieniony przez $SKORPION$ 2010-09-03, 08:10, w całości zmieniany 1 raz
Osoby, które nie będą mogły odebrać ramek osobiście w Wiśle, lub Warszawie, proszę o PW z adresem do wysyłki i ilością szt. W zwrotnym PW podam całkowitą kwotę z kosztami wysyłki i numer konta, na który należy wpłacić pieniądze. Chętnie też przyjmę przedpłatę od wszystkich, którzy odbiorą ramki osobiście w Wiśle, gdyż stan konta trochę mi się uszczuplił zbyt mocno .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum