Jak obiecałem dziś zapytałem się o cenę etui.
Cena z logiem wynosi 13 zł. Jeśli ktoś będzie chciał z nickiem to cena niestety wyjdzie 22 zł.
Myślę, że wystarczy jak każdy będzie miał same logo, no chyba że ktoś chce mieć nick to specjalnie dla niego zamówię.
Jeśli wszyscy się zgadzają co do ceny to w środę zamówię.
Chłopaki mam pytanko czy jest możliwość dla mnie bez R25? ale z nickiem? jeśli tak to jestem chętny. Dokładnie chodzi mi o to że z jednej strony jest napis i ligo Renault a z drugiej ksywa Vargas. Proszę o odpowiedź.
Ostatnio zmieniony przez Vargas 2010-09-06, 22:43, w całości zmieniany 1 raz
Busiek, sorry ale ja i Kuba (Kubolat) dziękujemy. Jeśli jeszcze nie zamówiłeś, to po prostu nie potrzebujemy takich etui. Tombog nie skonsultował zamówienia.
Chłopaki mam pytanko czy jest możliwość dla mnie bez R25? ale z nickiem? jeśli tak to jestem chętny. Dokładnie chodzi mi o to że z jednej strony jest napis i ligo Renault a z drugiej ksywa Vargas. Proszę o odpowiedź.
Kasiu Buśkowi chodziło o to ,że na etui musi być logo forum ,a nie jakieś przeróbki .Oczywiście nick pozostaje bez zmian ,jak ktoś zamawiał z nickiem.
2x Busiek
1x Viking
2x Tombog z napisem- Francuzeczka, Pazłotko
2x Adam
1x Odiz
1x Aga
1x$SKORPION$ z napisem $SKORPION$
Ostatnio zmieniony przez $SKORPION$ 2010-09-08, 10:16, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum