Niestety, mimo szczerych chęci nie wyrobimy się finansowo.
Z nieukrywanym żalem musimy zreygnować z tegorocznego zlotu.
No i masz... To ja tu staję na uszach, żeby powiększyć ekipę. Szkoda. Myślę, że czas powiedzieć głośno, to o czym myślałam od dłuższego czasu - żeby ograniczyć liczbę zlotów. 4 w roku, jak się okazuje, to dużo. Może tylko letni i zimowy (skoro jesień za blisko lata)... W końcu zlot potrzebuje uczestników, żeby był zlotem (i żeby można było załatwić grupowe noclegi, wyżywienie). 1,2,3,4 zloty? - to chyba będzie dobre pytanie do kolejnej sondy.
_________________ balum, balum
Ostatnio zmieniony przez Tombog 2010-10-23, 06:46, w całości zmieniany 2 razy
Nie jest źle . Będzie 7 R25 i dwie ekipy . Ja tam nie narzekam
Wysłany: 2010-09-07, 22:56
Niestety właścicielka ośrodka przewidziała taką opcje że rezerwacja rezerwacja a później przyjeżdza 10 osób mniej. Na szczeście Silną grupę Oleksów rewanżuje silna grupa "przyjaciół Kasi". Jeśli się wysypie więcej osób to niestety będzie trzeba za nich zapłacić
Zastanowiłbym się nad rezygnacją ze zlotów zimowych, które dopiero są od dwóch lat. Przedtem miały charakter 1 dniowego spotu /rano dojazd,po południu wyjazd/. W ostatnich trzech latach mieliśmy takiego "fuksa" ,że śniegu prawie nie było, ale co będzie jak trafimy na okres gdzie śniegu będzie nadmiar i będą trudności z dojazdem , lub powrotem ,ze względu na zasypane drogi.
Ostatnio zmieniony przez Tombog 2010-09-08, 16:42, w całości zmieniany 2 razy
Nie no nie przesadzajmy. Główne drogi zawsze są przejezdne, a nikt po za mną nie jeździ bocznymi drogami
Nie nabijajmy sobie postów w tym temacie. Lepiej poczekać do października i wtedy to wszystko obgadamy
Ja też. Może lato i zima? Skoro letni wychodzi super w wakacje, to zimowy w ferie też by był podobny. Można zrobić ładne fotki Reniom, rozgrzać się grzańcem i zorganizować kulig
Busiek, nie wiem gdzie pracujesz i jakie sa twoje dochody i nie wnikam w to ale moje sa mocno niewystarczajace na cztery zloty w roku . Dlatego obstaje przy dwoch. Pozwoli to na wpakowanie troche wiecej kasy w renie a nie w zloty.
_________________ Prawdziwy mężczyzna sika do umywalki.
Jak już wspomniałem wcześniej nasze forum organizowało zawsze 2 zloty /letni i jesienny/ . Zimowy był spotem ,który dopiero w 2009 roku przekształcił się w zlot spowodowany okolicznościami, których nie ma sensu przypominać. Borki to oddzielny temat i poza rokiem 2007 i obecnym w Borkach jest zawsze nas bardzo mało. Największa frekwencja zawsze była na zlotach letnich i jesiennych. Jeżeli przerwa pomiędzy zlotem letnim i jesiennym jest za krótka to przecież można przesunąć letni termin zlotu na trochę wcześniejszy /lipiec/.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum