Ja jako przeciwniczka intensywnego dzwonienia aż do wyczerpania wszystkich impulsów jestem za zwiedzeniem wszystkiego co się da zwiedzić, na co wystarczy czasu i pozwoli pogoda
Proponuję zabrać ciepłe ciuchy i buty. Co prawda śniegu jeszcze nie ma ale np. wczoraj wracając w nocy, zamarzała mi tylna szyba (-1). Rano temperautry też są nieciekawe ok. 3 stopni. Poza tym codzienie jest słońce jak narazie i w dzień jest całkiem przyjemnie.
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Ja proponowałem termin 8-10 i była dziś piękna słoneczna pogoda. Zobaczymy co będzie za tydzień , oby nie tak jak w zeszłym roku.
Wysłany: 2010-10-11, 17:30
Dzwoniła do mnie dzisiaj kierowniczka Ośrodka u Fojta, "z uwagi na to że zbliża sie termin waszego przyjazdu" aż mi sie milej na duszy zrobiło jak to usłyszałam
Ostateczne ustalenia są takie: wszystkie pokoje są dwuosobowe nie robiłam podziału gdzie mały i gdzie duży prysznic co sie komu trafi to będzie miał. Nie wiem jak tam wasze zdolności edukacyjne, być może będą potrzebne. Mamy bowiem dokoptowana jakąś grupe "nauczycieli" o czy Pani chciała poinformować , nie wiem na ile to towarzystwo wyedukowane zlotowo (telefonicznie itd ) ale zapewne będziemy dawać dobry przykład. Mam nadzieję że znajdziemy wspólny język z Panami i Paniami psorkami
naaaapewno na ranem znajdziemy ten wspólny język Może jeszcze reniami zaczną jeżdzić ????
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum