Tak, tak. Bardzo stronniczy artykuł i właściwie bezwartościowy merytorycznie. Sory, ale większych bzdur dawno nie czytałem. Przecież to proroctwo końca świata. Silniki jeżdżące kilka miesięcy. Toż to grubym kluczem zakręcana śruba, ale nie bardzo jeszcze wiem w jakiej i czyjej sprawie .
Kwa, kwa
j aprzejehcałem polonezem 100tyś na gazie a moja tenata jeździ na gazie od pięciu lat
i nie wyobrazam sobie innej możliwości zasilania mojego silnika (przy oczywiście tych cenach paliwa)
z tego co piszą to już pewnie z 4 razy musiał bym wymieniać silnik faktyczni ebzdury. oparte moze na kilku przypadkach ale po cholere generalizowac??
Pozdrawiam wszyskich jeżdzących Na Gazie
P.S. Jasne ze jak byłbym szejkiem jeździłbym na benzynie:P
najsmiesniejsze w tym wszystkim jest to ze nawet taki zawziety wrog gazu jak ja nie dal wiary temu artykulowi...a zeby zmniejszyc koszty jezdzenia wczoraj zakupilem sobie scenica 1,9 DCI
nie wiem ile mi zycia jeszcze zostalo to sie pocieszam ze przynajmniej mniej bede na stacji placil hhihihihihihihi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum