Po perturbacjach z Empikiem ,dziś załatwiłem druk kalendarzy w Grudziądzu. Po przeprojektowaniu przez Tomka kalendarze będą w formacie A3 /pionowe/. Również cena ulegnie zmianie na...........niższą . Dokładną cenę otrzymam jutro. Teraz wszystko z dyspozycją czasową Tomka.
W związku z tym, że przyjęliśmy udział w sondzie i oddanie głosu na tak za zgłoszenie chęci zakupu kalendarza, uważam, że lista powinna przy każdym nicku mieć przynajmniej cyferkę 1. Ja tam kilka nicków na czarnej już mam, więc kilka więcej nie robi mi różnicy . Zapraszam więc wszystkich z sondy do dopisywania się do listy, ot tak dla spokoju sumienia . W przeciwnym wypadku należałoby uznać, że ktoś nas robi w balona. Nie ładnie, oj nie ładnie.
Koszt przesyłki będę znał jutro.
Ci którzy dziś już otrzymali PW z kwotą przelewu, odbiór będzie w Łodzi u Adama po świętach.
Dziś sfinalizowałem zamówienie na kalendarze. Odbieram je w czwartek. Wysłałem wiadomości na PW z nr konta, na które proszę o szybką wpłatę należności za zamówione kalendarze. Po stwierdzeniu wpłaty będę realizował wysyłki. Najwcześniej zaraz po świętach.
Widziałem dzisiaj strony kalendarza na dużym monitorze .Są SUPERRRRRRRR !!!!!!!
Ostatnio zmieniony przez $SKORPION$ 2010-12-21, 14:31, w całości zmieniany 1 raz
Kalendarze już odebrane. Wysyłka kalendarzy dla tych Forumowiczy, którzych wpłata już wpłynęła nastąpi w pierwszy dzień po świętach.
Kalendarze do Łodzi dowiezie Maciek ,wracając odemnie.Będą do odbioru u Adama.
Tomala odbiór osobisty w Grudziądzu
Chciałbym wszystkich oczekujących na przesyłki z kalendarzami przeprosić za zwłokę z wysyłką. Niestety w pierwszy dzień po świętach w jedynym sklepie w Grudziądzu dysponującym "bezpiecznymi kopertami" odpowiednich rozmiarów do wysłania kalendarzy nastąpiła inwentaryzacja. Wysyłka nastąpi natychmiast w dniu jak zostanie otwarty sklep z kopertami.
Maciek będąc w Grudziądzu zjeździł całe miasto w poszukiwaniu kopert ,niestety bez rezultatów.
Poczta dysponuje kopertami formatu A3 jednak są one za małe, aby można było włożyć do nich kalendarz.
Dziś pierwsze egzemplarze otrzymają Łodzianie, które dostarczy im Maciek wracający z Grudziądza.
Ostatnio zmieniony przez $SKORPION$ 2010-12-29, 14:40, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum