R25: Baccara 2,9 V6
Imię: Rządówka Pomógł: 19 razy Wiek: 59 Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3687 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-12-29, 16:43
$SKORPION$ napisał/a:
dostarczy im Maciek wracający z Grudziądza
dokładnie, jestem już po spotkanu z Mariolą i Maćkiem. Dostałem kalendarze. Powiem jedno - są niesamowite - niech żałują Ci co nie zamówili.
Pierwsze co zwraca uwagę to ciężar. Świadczy to o jakości papieru - gruby, sztywny i trwały. Jakość zdjęć nie ustępuje w niczym temu co jest na ekranie komputera. Naprawdę to chyba najlepszy kalendarz w całej historii naszego Forum. Cena też nie zrujnuje nikomu kieszeni. Dziwię się tylko, że tak niewielu forumowiczów je zamówiło.
Ps. nawet mi nie żal,że moje Renie nie trafiły na zdjęcia główne poszczególnych miesięcy. Za to jest wiele zdjęć z nad Jasienia i wszystkie trzy moje Renie (TX, TXE, GTS) są uwiecznione na małych zdjęciach dopełniających.
Ostatnio zmieniony przez Adam 2010-12-29, 16:44, w całości zmieniany 1 raz
No to Adaś, teraz koniecznie musisz się pochwalić na pikurze jaki ładny kalendarz mamy . To będzie nawet lepiej widziane, jak wstawisz tam zdjęcia kalendarza, a nie pliki z projektu .
Echhhh, ten samotny gwoździk na ścianie (hlip hlip)
Dostałeś zapach gratis . Ja już też mam kalendarze w domu . Zaskakująco dobra jakość wydawnictwa, ale rzeczywiście kolory są delikatnie zbyt ciemne. Widocznie w Grudziądzu nie istnieje tradycja robienia wydruków próbnych, bo nie wierzę, że nie poprawili by tego . No ale nareszcie gwoździk ma przyjaciela .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum