-zimowy Zlot R25 ( II 2010 )
-Borki ( V 2010 )
-jesienny Zlot R25 ( X 2010 )
-myślałem ,że chodzi o zloty w 2010 r , ale w takim razie już się poprawiam
2006
Żabieniec ,Cesarka,Sulejów,Polańczyk
2007
Żabieniec, French Day,Borki ,MegaZlot Ebląg, Kościanki, Czechy-Mielnik
2008
Żabieniec, Czechy-Jicin, Bronisławów, Kazimierz
2009
Lublin, Sulejów,Czechy-Mielnik, Usroń
2010
Uniejów ,Borki ,Wisła
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Ostatnio zmieniony przez tomala 2011-01-01, 17:01, w całości zmieniany 1 raz
2007 rok
Borki , Megazlot Elbląg, Kościanki
2008 rok
Żabieniec, Bachotek, Kazimierz
2009 rok
Aleksandrów, Borki, Biała, Ustroń
2010 rok
Uniejów, Borki, Radków, Wisła
Oraz lipiec 2010r Poznań- próba bicia rekordu Guinnesa
Hmmm, zabierając się za ten spis nie myślałem, że tyle tego wyjdzie. To niesamowite ile człowiek już przeżył. Chodzi mi po głowie wydanie jakiegoś albumu. To by musiało być baaardzo ciekawe wydawnictwo .
Hmy... Powiem Ci Tombog, że to bardzo ciekawy pomysł z tym albumem . Można opisać tam historię R25 i klubu. Dodać zdjęcia i jakieś opisy. Jakąś drukarnię zawsze się znajdzie. Ja się piszę na takie coś
ojej - ale temat
muszę wspomnieć tu o pierwszym moim spotkaniu z fanami R25 na żywo. Miało to miejsce 23 października 2005 roku w Łodzi. W spocie brały udział 3 szt R25 w kolorze bordowym (Patryk, Blondas i Grzybek) i jedna tylko srebrna - mój Kopciuszek. Spotkaliśmy się przed Carrefour'em a potem pojechaliśmy do Bacówki na Rudzkiej Górze
A potem już poleciało:
Adam .... Grudziądz to nie był zlot tylko spot ,mimo że też było wiele aut spoza regionu,tak samo jak spotkanie wiosenne w Ustroniu. Proszę o zweryfikowanie swoich postów ,a posty nie związane z tematem proszę o usunięcie, bo robi się OT.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum