-jak szaleć- to szaleć.
Jeden weekend w Łodzi ,drugi w Aleksandrowie
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
No to sie doigralem. Nie poinformowalem o tym ze data 11-12 lutego odpada. Z przyczyn przeroznych. Przepraszam za zamieszanie. Pozostaje 25 - 27 lutego.
Z ciekawosci zapytam: mozna polaczyc te dwa tematy traktujace o jednym?
_________________ Prawdziwy mężczyzna sika do umywalki.
Witam
Jako że zainteresowanie zimowym zlotem, a raczej spotkaniem w Łodzi nie cieszy się dużym zainteresowaniem Padła propozycja żeby zamiast "zlotu" zrobić po prostu Spot, aby spotkać się i porozmawiać Oczywiście jak będą chętni (na razie są to nieliczne osoby) noclegi się znajdą u "Łodziaków", a w razie potrzeby będziemy czegoś szukać.
Kwestia terminu jest do ustalenia bo w chwili obecnej mamy dwie propozycje, a mianowicie pierwszy weekend lutego bądź ostatni.
Proszę o listę chętnych i decyzję co do terminu my się dopasujemy
W sumie może zamkniemy temat zlotu i ustalenia będziemy prowadzić w jakimś nowym temacie!!??
tak, wobec nikłej ilości chętnych jest to rozsądna propozycja. Ponieważ byłem już umówiony z Panią z hostelu obok więc poszedłem. No ale o czym tu rozmawiać? 3-4 osoby to mi zakwateruje bez łaski od ręki. Taka ilośc to ja gotów jestem u siebie nad Jasieniem przenocować.
Faktycznie przyjechać, zaparkować auta, iśc na spacer a potem odwiedzić kilka pubów, pogadać. W nocy jakoś się pomieścimy u mnie i u Jagiełów. I tyle.
Kto jest chętny i w który z podanych przez Adasia terminów?
Ostatnio zmieniony przez Adam 2011-01-10, 17:48, w całości zmieniany 1 raz
Przeczytałem ostatnie dwa posty i się trochę zdziwiłem.
Po pierwsze nie ustalono DATY ZLOTU - było albo "piątek"albo "świątek" ,trzy propozycje, żadnego konkretu.Jednemu pasuje tak, drugiemu inaczej ,decyzję powinien podjąć organizator.
Nowy post : Zlot Zimowy Aleksandrów Łódzki xx.02- xx.02.2011r
Po drugie powinna powstać lista np. 1.Adam - 1 osoba 2 doby i po tym poczekać z dwa trzy dni czy ktoś się do listy dopisze, a potem podejmować decyzję o rezygnacji ze zlotu.
Tego zabrakło ,bo to co jest w dotychczasowych postach ,to tylko propozycje.
Ostatnio zmieniony przez $SKORPION$ 2011-01-10, 19:35, w całości zmieniany 2 razy
Dziwne bo ja nie widzę ostatecznej daty, miejsca ani listy osób konkretnie deklarujacych przybycie na zlot. Zawsze każdy zlot jeżeli już było określone miejsce oraz data był reklamowany na stronie głównej .
Na razie nic takiego nie ma , to co tu mówić o jakichkolwiek konkretnych deklaracjach .
Data 25-27 padła wczoraj o 23.51 w poście Lipidora ,tak, że nie pisz ,że już był termin ustalony.
Grzesiu, problem polega na tym, że temat wisi na stronie już od dawna. Zagajał Adam, potem Jagieł i Aga chcieli konkretnie zadziałać. Padły dwie propozycje miejsca (wybrany Pelikan), terminy (faktycznie sensownie dopasowywane pod Lipidora i Anię) i nikt poza osobami wymienionymi przez Adama, i poza Tobą i mną, nie włączył się w dyskusję A, i jeszcze Odiz dodał, że teraz się nie wybierze (i chwała mu, że w jakiś sposób do tematu się ustosunkował). Na początku odzywały się osoby z Łodzi, ale potem też zapadła cisza. Reszta osób milczy, jak zaklęta. W minioną niedzielę, czyli wczoraj miało dojść do ostatecznych decyzji, no i chyba doszło...
_________________ balum, balum
Ostatnio zmieniony przez balum 2011-01-10, 21:33, w całości zmieniany 1 raz
Z tego co się zorientowałem, to jeden termin nie pasuje Buśkowi, a drugi Ani, bo Lipidor zrozumiałem, że się dopasuje akurat. Tak więc ktoś z Łodzi jako organizator zlotu/spotu niech zadecyduje który termin wybrać.
Co do decyzji o zamianie nazwy zlot na spot, to całkowicie popieram taki krok. Pomijając jakąkolwiek listę osób chętnych przyjechać, a zliczając jedynie osoby, które zabrały głos w tym temacie, przesadą samą w sobie byłoby nazywanie tego wydarzenia zlotem. To nie ten klub Panowie .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum