Witam
Powoli kończy się zima i czas pomyśleć o lecie.Mam pytanie czy któryś z kolegów ma
doświadczenie z kompletną regeneracją , czyszczeniem felg aluminiowych.
Zakładam ,że felgi nie są fizycznie poniszczone / pokrzywione. Jaki jest koszt czyszczenia
polerowania itd
A tak w temacie zakupów czy ma ktoś na zbyciu halogeny żółte do PH2 .(2 sztuki)
A ja chętnie odstąpię gratis komplet felg stalowych do PH1 z oponami z tym że opony takie średnie na jeden sezon .
_________________ RENAULT 25 V6 -1992 150KM
RENAULT Clio RL 1.2 -1994 54KM
Audi A6 1.8T -1997 -150KM
GAZ 2571 -Gazela -1997 101KM
Renault RAPID 1.9D -1994 65KM
Ja się właśnie zabieram wykonać odwieczny plan regeneracji felg. Dobrze, że mi przypomniałeś, to zaraz odkopię felgi z garażu i zaniosę do samochodu.
W tym temacie masz namiary na sprawdzone warsztaty. Mniej więcej daje to obraz jak wygląda cena solidnej roboty, bo zakładam że tylko taka cię interesuje .
Powinienem mieć niebawem felgi odebrane, to napiszę jak wyszło chłopakom w Warszawie.
Wysłany: 2011-01-16, 20:33
Standardowe felgi w PH2 są lakierowane . Podjerzewam że w tamtych czasach nie laierowali jeszcze proszkowo. Też mam kilka kompletów felg do zrobienia tyle że chciałbym żeby to było zrobione jak oryginał czyli lakier ( jakiś ) a nie lakierowanie proszkowe.
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum