1. Adam - 2 szt - od piątku do niedzieli
2. Lipidor - 2szt w porywach do trzech
3. Tombogi - 4 szt
4. tomala -2szt -od piątku do niedz.(może być parę dni dłużej,jeśli Białaska napitki będą ok)
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
3. Tombogi - 4 szt
4. tomala -2szt -od piątku do niedz.(może być parę dni dłużej,jeśli Białaska napitki będą ok)
5. Busiek - 1 szt. (możliwe zwiększenie uczestników )
3. Tombogi - 4 szt
5. Busiek - 1 szt. (możliwe zwiększenie uczestników )
No i co? Na tym sie lista zamyka?
Temat "Luźna propozycja letniego" z poprzedniego roku mial niewiele wiecej wyswietlen w calym okresie swojego istnienia (1887) niz ledwo zalozony niniejszy (1750) i zaskutkowal swietnym zlotem.
Panie, Panowie, wpisujcie sie na liste bo stagnacja moze przyniesc oplakane skutki.
_________________ Prawdziwy mężczyzna sika do umywalki.
Absolutnie zapraszamy . Problem tylko w tym, że chcemy jednak zebrać jak najszybciej chętnych na 100%, żeby poczynić rezerwacje.
Tak więc kto jeszcze ? Zgłaszać się ludziska, planować urlopy, dni wolne i święta bo inaczej zlotu nie będzie
Adam zapomniałeś już jak się zamawia miejsca. Najpierw wstępnie określa się większą ilość miejsc i ustala z osobą decyzyjną ośrodka do jakiego terminu trzeba podać ostateczną listę i dokonać przedpłaty.Jak pamiętam zawsze ostateczną listę podawało sie do końca kwietnia ,a ostatnio nawet do połowy maja,więc po co ta panika.
Najpierw chyba wypada porozmawiać osobiście z osobą decyzyjną ,poznać jej warunki,założyć temat ,w nim przedstawić już konkrety i dopiero otwierać listę chętnych.
Ostatnio zmieniony przez $SKORPION$ 2011-01-30, 10:12, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum