R25: Baccara 2,9 V6
Imię: Rządówka Pomógł: 19 razy Wiek: 59 Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3687 Skąd: Łódź
Wysłany: 2011-01-22, 15:10 Moto Weteran Bazar
Od czasu do czasu biegam na łódzka imprezę zwaną Weteran-Bazarem. To jeszcze stare przyzwyczajenia z okresu jak jeździłem motorami. Styczniowy odnbywa się zawsze tuz obok mnie w Hali Expo i w Hali Sportowej przy ul. Stefanowskiego.
Zawsze mozna zobaczyć cos interesującego. Np. takiego Mercedesa
Albo taki motocykl - tu brytyjska Velocette (dwucylindrowy bokser chłodzony cieczą)
A taki dajmy na to Mustang
Zawsze jednak szukam jakiegoś akcentu Renówkowego. W tym roku los mnie nagrodził za wytrwałe uczestnictwo w imprezie
Właścicielem Turbo_D jest Antoni. Przywiózł go z Niemiec. Wcześniej miał benzynową 2,2 litra.
Oj tam, oj tam A nasza pewnie stoi na wystawie w Luwrze. Przecież też codziennie wozi Tomka do pracy. Tylko bardzo na nią chucha i dmucha, żeby służyła jak najdłużej i pięknie wyglądała. Z czego zresztą czasem się rodzinnie podśmiewamy. To wszystko. Nie ma to, jak wypowiedzieć się na męskim forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum