Co tak drogo ? Taniej wychodzi zawiesić koszulkę klubową z Białej
Koszulka z Białej nie ma aktualnego adresu Forum ,ale możesz zamiast koszulki przyczepić baner do antenki i wtedy wykorzystasz w czasie jazdy siłę wiatru i dojdzie Ci parę koników mocy
W koszcie jest niestety praca krawcowej , bo gotowych i "gołych" takiego formatu proporczyków nie mają w tej firmie. Materiał /biały/ jest zanoszony do krawcowej ,która szyje proporczyk, a następnie jest drukowany.
MaciejR21 napisał/a:
A jakieś wymiary ??
18x28x28
Adam napisał/a:
może fotka poglądowa na antence
Ostatnio zmieniony przez $SKORPION$ 2011-04-21, 12:56, w całości zmieniany 4 razy
30 zł to nie mało .
Rzeczy robione na zamówienie tyle kosztują jak się zamówi 1000 czy 10 tys to cena
zrobi się inna .Cena 25 zł tak bardziej mi pasuje bo 2 sztuki 50 zł
Odnośnie projektu to zawsze tak jest ile osób tyle pomysłów i robi się zamieszanie.
Skutkiem czego koszulki klubowe w innym stowarzyszeniu "tworzyliśmy" rok czasu.
Jak dla mnie jest OK.
_________________ RENAULT 25 V6 -1992 150KM
RENAULT Clio RL 1.2 -1994 54KM
Audi A6 1.8T -1997 -150KM
GAZ 2571 -Gazela -1997 101KM
Renault RAPID 1.9D -1994 65KM
Tak sie zastanawiam czy nie zrobic czegos takiego .Myślę ze koszt by nie przekraczał 20 zł ilosc i kolorystyka nie grała by roli bo zrobił bym to sam ,a logo wyglondało by chyba lepiej bo mam hafciarkę komputerową .Potrzebne by były mi tylko wymiary i logo w formacie najlepiej
BMP ,ale z innym tez moge spróbować .
Z czasem można by było spróbować haft na innych rzeczach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum