tak jak Busiek pisał logo jest do pobrania w dziale Download. A wymiary są wyżej. Jedno tylko mnie zastanawia jak się da radę wyhaftować obwódkę białą przy 25 ?????
Wysłany: 2011-04-27, 20:43
Wszystko da się wyszyć . Zobacz jak to działa .
http://www.youtube.com/wa...&feature=fvwrel
Też z Mariolą mamy w planach zakup takiego urządzenia ale nie w najbliższym czasie niestety.
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Maciej ma racje ,wszystko sie da wyszyć.Bawiłem sie wzorami gdzie było 20 kolorów,ale to tak było z ciekawosci bo to strasznie dużo czasu zajmowało .
Z tym logo nie bedzie problemów bo tylko dwa kolory,na dwie strony tez by sie dało zrobić ,tylko trzeba by było ustalić wielkość haftu ,bo wielkosc wiąże sie z wagą ,za ciężki bedzie wisiał.
lipidor potrzebował bym to logo zupełnie oczyszczone z tła a biały kolor znaczka zastąpić czarnym i w najbardziej prostym formacie.Program hafciarki sam juz zmienia obrazek na coś co można haftować a kolory dobiera sie samemu.
Jak bede miał logo to wyhaftuje na czymś i wam pokarze .W sumie to zobacze czy dam rade zrobic cos z tym co juz mam
Hafciarkę mam jako dodatek do mojej pracy ,narazie z braku czasu nie za bardzo z niej korzystam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum