cisza się właśnie skończyła. Pora sie deklarować, kto jedzie. Wczoraj i dziś rozmawiałem z Oleksem. Też sie wybiera na zlot letni. Będzie na wakacjach około 80 km od miejsca zlotu, więc poświęci ten jeden weekend na spotkanie z nami. Ma potwierdzić w temacie.
Grzesiu odpowiedzialność była by mniejsza i mniejszy stres gdyby forumowicze spontanicznie zadeklarowali uczestnictwo w zlocie letnim , a nie na zasadzie strusia pochowali głowy w piasek i czekali co będzie dalej.Co do wstępnych propozycji nie widzę żadnej innej.Jeśli kolegom nie odpowiada nie będę robić nic na siłę .
Ja na obecną chwilę nie mogę nic zaplanować. Samo "chciałbym" nie wystarczy. Nie wiem jak to u mnie będzie za tydzień, nie wspominając o terminie zlotu. Jak już będę wiedzieć że mnie stać i będę mieć czas to się zacznę interesować.
Oświadczam,że w związku z żadnym zainteresowaniem zlotem letnim w Koronowie i nie umieszczeniem tego tematu na stronie głównej informuję "szanowne" koleżanki i "szanownych" kolegów,że nie będę zajmować się organizacją żadnego zlotu .W regulaminie klubu napisane jest ,że wszyscy jesteśmy równi ,jednak jak widać jest inaczej.Przepraszam Lipidora i Tomalę za niezrealizowany pobyt.Tylko tych dwóch kolegów podeszło do sprawy poważnie,za co kolegom serdecznie dziękuję.
Białasek- rozmawiałem z Tombogiem o wrzuceniu tematu zlotu na 1 str z tydz temu- jet naprawdę zakręcony ale na pewno to zrobi.
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Oświadczam,że w związku z żadnym zainteresowaniem zlotem letnim w Koronowie
Jakie żadne zainteresowanie??????? A ta lista poniżej to co przedstawia ????
W czym problem ????
Na zlot w Radkowie dojechali chociaż na parę godzin WitekS, Psztym i inni nie związani z forum użytkownicy R25.
Ja planowałem również pojawić się na zlocie.
1. Adam - 2 szt - od piątku do niedzieli
2. Lipidor - 2 szt w porywach do trzech
3. Tombogi - 4 szt
4. Tomala - 2 szt - od piątku do niedz. (może być parę dni dłużej, jeśli Białaska napitki będą ok)
5. Busiek - 1 szt (możliwe zwiększenie uczestników)
6. Oluś - 1 szt
7. Białasek - 1 szt
Temat naszego zlotu poruszyłem na spocie Kpikura w Janikowie i jest zainteresowanie tym zlotem.
_________________ Prawdziwy mężczyzna sika do umywalki.
Bardzo przepraszam, że tak długo przenosiłem temat na stronę główną, ale na prawdę robię bokami ostanio i jak nigdy wcześniej mam zaległości nawet w czytaniu postów.
Grupa jak widzę może nie jest wielka, ale i nasze zloty też są spotkaniami ludzi, a nie samochodów, a tych jest więcej, co też cieszy . Znaczy ludzi od samochodów .
No jeśli znowu będzie możliwość wypicia z Tronickiem, to ja pierdziu ... Będzie się działo . Szykować auta na serwisowanie nocne !!! W końcu podłubiemy sobie porządnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum