Adaś znowu pewnie coś zmodernizował .
Latający szyber, gril , pewnie jeszcze jest coś co Cię zaskoczy . Sprawdź czy pod którymś z foteli nie zamontował katapulty
Wysłany: 2011-05-21, 19:56
Dziś trochę pojeździliśmy i byliśmy z rodzinką na Rudzie. Pogoda dopisywała aż do momentu ulewy z gradobiciem, po której to niedoszłe youngtimery zostały umyte
Wysłany: 2011-07-02, 16:05
dzisiaj opadły mi ręce. Auto stoi u rodziców na zamykanym podwórku i jacyś wspaniałomyślni sąsiedzi (domyślam się kto) czymś (jakimś rozpuszczalnikiem, kwasem?) załatwili mi lewy błotnik i klape.
Środek do usuwania lakierów w paście tak robi. Jakikolwiek płyn by spłynął. Sam mam na osiedlu kilku kandydatów na taki błotnik, ale jakoś nie mam zacięcia do realizacji takiego świństwa . Nie przeszkadza to w niczym sąsiadom w notorycznym spuszczaniu mi powietrza z kół.
To się zawiść nazywa i na to lekarstwa nie ma. Kedyś byś dał w ryja i spokój by zapanował. Dzisiaj strach a policja ma w dupie takie drobne zdarzenia.
Wysłany: 2011-08-14, 19:02
wczoraj zacząłem dobierać się do mechanizmu wycieraczek.
zabiłbym projektantów za sposób przykręcenia go do karoseri auta. wszystkie śruby zapieczone. jedna przy pomocy sąsiada pusciła, druga w sumie też ale poprzez ukręcenie łba. i teraz kombinacje z powrotnym przykręceniem. Na warsztat poszła też dmuchawa. Efekt odkręcania taki sam jak wyżej.
Do wymiany łożyska silnika. Mam już pewien pomysł ale na razie sza
Wysłany: 2011-10-16, 19:26
uruchomiłem dziś przedni lewy zacisk hamulcowy ponieważ nie odbijał i się wszystko grzało. podejrzenie padło na tłok, ale na szczęście to nie on. Winowajca na fotce poniżej:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum