Wysłany: 2009-08-03, 14:52 Linka od prędkościomierza
Na zlocie kilka osób mówiło, że nie mogą nigdzie dostać linki. Byłem dziś w sklepie i powiedzieli mi, że bez problemu zamówią. Cena to 45 zł (przy wiekszym zamówieniu może coś utarguje).
Te osoby, które ze mną rozmawiały na ten temat prosze o głos.
Ok, ale jeszcze troszke poczekam może jeszcze ktoś będzie chciał.
Osoby, które chcą linke będą musiały mi napisać dane silnika itp.
[ Dodano: 2009-08-05, 20:04 ]
Pytam się jeszcze raz czy ktoś jest chętny na linke do prędkościomierza ???
Jak na razie zamówili:
Adam 1 szt.
Tasma 1 szt.
Areckicz 1 szt.
Mariusz1500 1 szt.
Czyliy 4.
Jeśli ktoś jeszcze chce to prosze pisac.
[ Dodano: 2009-08-11, 13:18 ]
Chyba nikt wiecej nie chce tej link.
A wiec prosze osoby, zainteresowane o przesłanie mi danych Reń (silnk i rok chyba wystrarczy, ale możecie napisac wiecej na wszelki wypadek ;P) na PW lub na gg.
R25: R25 TX 2,2 J7TA732 KAT B/G 1992 Pomógł: 13 razy Wiek: 78 Dołączył: 30 Mar 2007 Posty: 538 Skąd: werbkowice
Wysłany: 2011-10-30, 16:11
Cytat:
Na zlocie kilka osób mówiło, że nie mogą nigdzie dostać linki. Byłem dziś w sklepie i powiedzieli mi, że bez problemu zamówią. Cena to 45 zł (przy wiekszym zamówieniu może coś utarguje).
Dziś założyłem linki ręcznego z firmy LINEX , także z Częstochowy . Bardzo solidnie wykonane i niemal jak oryginały.
http://www.linex.com.pl/pl/index.php
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Dołączam się do rozważań.
Po wymianie zespołu zegarów na inny wskazówka prędkościomierza nadal tańczy. Pancerz linki był skrzywiony tuż przy mocowaniu do licznika.
Znalazłem więc takiego rodzynasa:
Vive la France...
Zobaczymy co to da.
_________________ Prawdziwy mężczyzna sika do umywalki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum