No właśnie taka firma ,oznakowania samochodu przed kradzieżą pierwszy właściciel zaraz po ,kupnie sobie oznakował .Chodzi o to że tyle lat i ta gwarancja się uchowała. A co do czyszczenia lodem , to zapewniam że niema takiej potrzeby.
Tak dzisiaj pdłubałem trochę przy tylnym zamku ,dlaczego nie działa domykanie? jest taki włącznik przykręcony do zameczka ,a w nim suwak z bolcem i ten bolec ,był wyłamany w zapasowym zamku :to samo widać za delikatne to ustrojstwo.Trzeba będzie coś skołować,ciekawe czy można to dostać w sklepie? Mam trzy sklepy w przeciągu,trzech kilometrów na Drobiarskiej,Trakt brzeski i serwis w Zakręcie .Jak będzie kaska to podjadę.
Zamki to Ja mam ,tylko chodzi o ten czujnik położenia, rygla .A w sumie jest to praktycznie włącznik ,z tego co zauważyłem .Póżniej wstawię zdjęcie tego ustrojstwa. .I to jest ten włącznik ,w tym rowku powinien być taki suwak z bolcem który wchodzi w rygiel zamka ,ale tu go nie ma został zmielony, mam drugi ale też uszkodzony ,wyłamany bolec
Ostatnio zmieniony przez andrzejk 2011-12-09, 17:43, w całości zmieniany 3 razy
no właśnie - a u mnie HJ - i czort wie o co chodzi. Podobno o ilość metaliku w lakierze
W tygodniu będę wiedział mam kolegę lakiernika samochodowego On powinien wiedzieć to napiszę o co chodzi z tymi literkami.
a ten mikrowyłącznik jest od domykania klapy. To on po wciśnięciu zamka uruchamia silniczek otwierający klapę
No i po strachu Fifi kopciła jak nałogowy palacz i zaraz domysły wtryski padły ,bierze olej ,może pompa siada ? Wystarczyło wymienić filtr powietrza który według mechanika jest (był) czysty ..... Zero dymu przy zapalaniu i przyspieszeniu no chyba że depnie się do dechy ale to i tak nie to co było,święty spokój za 15 zł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum