u nas na skuterach straż miejska pomyka od niedawna co prawda są tylko dwa ale są
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
ja wiem czy my chcemy Twojego zobaczyc????
w wawie konno to jezdza tylko kolo legii i parku lazienkowskiego...
a na skuterach tez pizze woza...gdyby nie to przywozili by zimna a tego przeciez nikt by nie chcial prawda?
Skuter jak najbardziej!!! Jeżdziłem pugiem 125ccm to czysta przyjemność. U mnie na dwóch kołach to jeździ brat. Jak miał "skuter" burgmana to samochody na trasie wyprzedzał Teraz ma jakiegoś Triumpha.
Panowie tak sobie latałem tu po stronakach i odkryłem ten temat ,więc miałem dwa skutery ,zabytkowe OSA175 W.F.M. to są limuzyny wśród skuterów tak jak nasze renaty.Nie wiedzieć czemu przestali je produkować .Sprzedali licencję Indiom tak jak S.H.L.Polacy co dobre to muszą zaraz zchrzanić ,albo sprzedać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum