Dzisiaj trochę z nudów pobawiłem się,z szybami tylnymi w prawej styki ,były zaśniedziałe a lewą w zimę odłączyłem zeszła na dół i tak została,musiałem odpiąć mechanizm od szyby i dopiero podniosłem i tak przejeżdziłem ,zimę.
Dziś wymieniłem cały podnośnik razem z silniczkiem,sprawny tamten też ,okazał się sprawny po podpięciu na krótko dochodzą do niego ,takie brązowe kable napięcie niby jest ,na jednym ale silnik nie działa .
Po wciśnięciu guzika lampka gaśnie może coś z płytką sterującą na drzwiach? chociaż wyczyściłem ją ,pozostałe szyby działają wyłącznik tylnych szyb też ,szybkie podnoszenie też.
Zmieniałem przyciski,nic nie dał nawet drugą płytkę z rozbitej wziołem ale na tamtej to tylko jedna szyba działała Ale myśle że to coś w centralce.....
Ostatnio zmieniony przez andrzejk 2012-03-12, 15:59, w całości zmieniany 1 raz
R25: 2,9 V6 Injection Z7W B29F 1990 Pomógł: 17 razy Wiek: 47 Dołączył: 08 Mar 2007 Posty: 1603 Skąd: Grudziądz/Pszczyna
Wysłany: 2012-03-12, 17:43
Jakiej "centralce" ???
Tam nie ma takowego wynalazku.
Sprawdzałeś tylne przyciski , bo to włąsnie przez nie idzie prąd do drzwi. Tylne wogóle działają ??
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Jakiej "centralce" ???
Tam nie ma takowego wynalazku.
Sprawdzałeś tylne przyciski , bo to włąsnie przez nie idzie prąd do drzwi. Tylne wogóle działają ??
Chodziło mi o panel sterowania w drzwiach, tego własnie jednego przycisku nie ,sprawdzałem jutro zmienię i zobaczymy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum