Wysłany: 2012-06-06, 10:01 Grill z mamrotem i XR25
W najbliższą niedziele 10.06.2012. organizuję wielkie, renuffkowe grillowanie połączone z dłubaniem w zakamarkach renatek. XR25 będzie oczywiście do dyspozycji wszystkich potrzebalskich .
Spotykamy się o godz. 10:00 na "wilkowyjskim rynku" w miejscowości Jeruzal, przed eurosklepem "U Krysi". Po zakupie slynnego mamrota i zapoznaniu się z okolicą, udajemy się do pobliskiego Bogutalandu, gdzie rozpoczniemy biesiadowanie do białego rana.
Zapraszam wszystkich skautów, niemających jeszcze planów na najbliższą niedzielę, na dzikie spotkanie z przyrodą. Zabieramy ze sobą coś na ząb, drugą nóżkę, namiot, materac, śpiwór. Kto nie może zostać na noc, bierze tylko coś na ząb i kierowcę .
Spóźnialscy mogą nasz szukać pod numerem telefonu 606246566.
Nowe odc serialu- z renówką w tle- kręcisz????
Czemu to tak daleko
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Nooooo, renia by się mogła sprawdzić aktorsko . Zdjęcie na ławeczce oczywiście obowiązkowe, a odległość Tomku to rzecz względna. Bierz wolny poniedziałek i w drogę. Jeszcze zdążysz
była i giełda części:
i dawno oczekiwana skrzynia do Baccary:
po wypakowaniu rzeczy, Tombogowa "połowa" pojechała do domu i pozostaliśmy w męskim gronie:
rozbiliśmy obozowisko:
był grill:
ognisko:
a zapasy uzupełnialiśmy w znanym na całą Polske sklepie:
PS. Wiadomość z ostatniej chwili. Wykupiliśmy podobno całą roczną produkcję "Mamrotów". Sklep pozbawiony miejscowego specyfiku ma zostać zamknięty ......
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum