Acha, dobrze że tu zajrzałem - ba ja nadal byłem przekonany, że impreza jest koniec stycznia. 4 luty mi tez pasuje. Dla mnie broń boże nic nie rezerwować bo ja przyjade tylko na jeden dzień na sobote i późnym wieczorem zmykne do domu. Szkoda ze Grzybek nie może bo mielismy razem posuwać - byłoby raźniej. Czy jeszcze jakaś renówka z Łodzi bedzie jechała?? Byłoby miło.
cześć
-no to jaka jest decyzja odnośnie terminu spotu???
-proponuję 4 lutego
- co wy na to???
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
tomala, 4 lutego wyglada na to ze w tym terminie moze sie zjawic wiecej ludzi niz w tym wczesniejszym(np JA, Szopen mało prawdopodone co do reszty ale....nadzieja matka głupich prawda?) takze zlot, spot czy jak tam to moze sie nazywac powinien byc 4 lutego i niech tak sie stanie! bo ponowne zaczynanie tego samego chyba jest niepotrzebne.
[ Dodano: 2006-01-19, 16:54 ] oleks, bartek z nimi musisz adam gadac
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Jestem na bank i widzę to tak, że skoro zima nadeszła wielkim mrozem, to trzeba zaopatrzyć się w sporą ilość drewna. Proponuję, aby każdy (kto może) dostarczył paczkę drewna (taką ze stacji np.) i coś na kija. Jedne lubi tłuste mięcho, drugi szaszłyki pieczarkowe, więc najlepiej będzie jak sam wybierze menu. Myślę, że kije się znajdą na miejscu.
Proponuję tradycyjne spotkanie pod Torwarem, aby nikt nie błądził po okolicy i wyjazd kolumną do miejsca spotu. Jak ktoś ma kamerę to niech weźmie. Będzie super pamiątka i zapis poczynań nieobliczalnych fanatyków najlepszego auta w historii motoryzacji
Oczywiście w bagażniku koniecznie sanki na kulig
Jakieś inne pomysły ??
Tombog ma racje, najlepiej jak każdy przywiezie to co będzie chciał konsumować nie wyjdzie później ze albo przyjechało za dużo osób i nie ma co jeść (optymista... ) albo za mało i została cala fura jedzenia dla zwierzątek Wyjazd spod torwaru jak najbardziej wskazany kwestia tylko ustalić godzinę. Proponuje w miarę wcześnie żeby zaraz nam sie dzień nie skończył (~11?).
P.S. przydałoby sie juz dać ogłoszenie na głównej tylko pora ustalić konkrety!
P.S. 2. zaczynam szukac sanek
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
zanosi się na to że będę miał najdalej do miejsca spotu i tu moja prośba- może znacie namiary na nocleg za rozsądną kasę-nie koniecznie w samym Żabiencu-może być na trasie Wa-wa Łódż.
Wprawdzie blondas dał linki ale może słyszeliście o tańszym. [/list]
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
zwiedzilem kilka okolicznych gospod ale powiedziano mi iz tylko w lato przyjmija gosci
co do mej skromnej osoby o ile tylko nic sie nie pogorszy to tez bede! co prawda nie baccara ale czyms tam przyjade
R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90
Wysłany: 2006-01-20, 21:56
Hm zgodnie z ogloszeniem o spotkaniu o 11 .. to ja wiem ze dojade bezposrednio na miejsce.. zaznacze sobie na mapie i jakos znajde... mam egzamin o 8:30 wiec wyjade z radomia pewnie ok 10... no i tak wychodzi, ze albo na styk dam rade, albo nie dam rady.
Kamery nie mam, ale wezme aparata z mozliwoscia nagrywania filmow niezlej jakosci.
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
Nie ma najmniejszego problemu. Jeśli ktoś nie może o 11:00, to niech dojedzie wedle mapy pod las, zadzwoni i na pewno ktoś (ja) po niego podjedzie. Nikt nie zostanie bez opieki. Jeśli będzie problem ze znalezieniem Żabieńca ( ) to też niech dzwoni pod 606 246 566. Specjalnie podładuję komurkę w tym dniu
Wysłany: 2006-01-27, 14:55
Ja niestety nie będę na tym spotkaniu. Głównym problemem są finanse a raczej ich brak, jestem nieźle spłukany. Dodatkowo mam problemy z rozrusznikiem i niechcę go nadwyrężać,bo jak znam życie to bedzie padnięty wtedy gdy Renia będzie najbardziej potrzebna.
Jak zdarzy się cud finansowy (np.wygrana w totka) to naprawię usterki i przyjeżdżam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum