Oj wszstko to kwestia dogadania się, ale jak u Nas widze probelmy żeby się zebrać w jakąś grupe i na spocie spotkac to troche śmiać mi się chce szczególnie jeżeli ktoś ma kilka km do przejechania...i cisza...bez komentarza... ja moge być chętny oby tylko czas odpowiadał... bo to super zabawa jest, sporo śmiechu, może nawet jakieś zawody byśmy sobie zrobili. Jeżeli chodzi o niedziele to można było wjechac tam zdaje się swoim samochodem i pośmigać... Zresztą ja to wole takimi małymi, boszkoda mi renie zrysować jak coś się nie uda Wracając do tematu...spotów, zlotów... itd Jeżeli uda się komuś cos takiego zorganizować to podpisuje sie na cztery łapy:)
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
blondas co do tych kartów... to gdybyśmy grupa wjechali może jakieś zniżki by się znalazły
tak sobie patrzyem, to z tych takich promocji to taka grupowa jest w piÄ…tek bo w sobote to laski maja gratisy:)
kicek, ale głupie pytanie no pewnie że nie ma problemu czym nas więcej tym lepiej i lepsza zabawa ... to chyba najlepsza dzis wiadomość Serdecznie zapraszamy:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum