Dziś około godziny 18 w okolicy Ząbkowic Śl. jadąc do Wrocławia uległ wypadkowi Busiek.
W chwili obecnej przebywa na obserwacji w szpitalu w Ząbkowicach. Z rozmowy z Buśkiem wynika ,że nic poważniejszego się nie stało ,poza bólem żeber , nogi i kręgosłupa nic mu nie dolega . Prawdopodobnie jutro wyjdzie do domu.
Natomiast dopiero co odnowiona po porzedniej stłuczce czarna renia nadaje się do kasacji .
Witajcie! Ciekawe czy to nie o tym napisali: http://dkl24.pl/pl/article/2096 Co prawda nie zgadza się wiek i niby dwie Laguny, ale takie dziennikarskie przekłamania to codzienność. Busiek, duuużo zdrowia. Daj się dokładnie przebadać. Z kręgosłupem nie ma żartów!
_________________ Pozdrowienia z Wrocławia
Ostatnio zmieniony przez taxi.wroclaw 2013-04-09, 10:39, w całości zmieniany 2 razy
-Busiek- nie rób jaj -zdrowiej nam . Laski czekają.
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Młody , duży chłop ...wyliże się
Dobrze że nic poważnego się nie stało
Na pewno za to , będzie teraz ostrożniej jeździł .
Laguna widać nieźle poleciała i patrząc na zdjęcia , wygląda to tak , jakby wywaliło ją z zakrętu w bok 25-tki, ale kto to wie i kto się teraz przyzna .
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Nie ma co. Gdyby Busiek zjechał, laguny by nie było za przeciwległym rowem. Ewidentnie Laguna nie wrobiła się na zakręcie i wypadła wprost na Buśka. Szkoda Czrnuli, ale najważniejsze, że Busiek cały i nic poważnego miejmy nadzieję nie wyjdzie już.
Zdrowia Buśku. Wracaj do nas. Jakąś Renatkę się skołuje na miejsce Czarnuli
Szkoda Renii ale życie najważniejsze.
Jak widać Laguna wypadła na zakręcie i zahaczyła o Buśka.Widać jak ma przejechany i wgnieciony cały bok.
Cieka e co powie ubezpieczyciel - no cóż szkoda.
_________________ RENAULT 25 V6 -1992 150KM
RENAULT Clio RL 1.2 -1994 54KM
Audi A6 1.8T -1997 -150KM
GAZ 2571 -Gazela -1997 101KM
Renault RAPID 1.9D -1994 65KM
R25: 2,2i, GTX, J7T, B29E, składak 94
Wysłany: 2013-04-09, 21:22
Widać po zdjęciach że miał sporo szczęścia.
Ale jedno jest pewne dobrze że miał Renię a nie należał do fanów CC czy F126 bo wyszedł by na pewno z tego gorzej.
Ja kiedyś też coś podobnego przeżyłem choć moja Renia wyglądała lepiej po uderzeniu w tył. Ale ja jechałem z tyłu z żoną i dzieckiem i wiem jedno że gdyby to był właśnie CC (na szczęście kumpel wcześniej sprzedał) to nie wyszli by bez szwanku.
Jednakże co duży samochód to duży i zawsze bezpieczniejszy. Ale debil Laguną musiał nieźle zasuwać. I przez wariata nie winny człowiek który jechał pewnie przepisowo jest teraz w szpitalu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum